Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στον εορτασμό της 79η επετείου μνήμης του Ολοκαυτώματος των Ανωγείων ο Κεφαλογιάννης

Στον εορτασμό της 79η επετείου μνήμης του Ολοκαυτώματος των Ανωγείων  ο Κεφαλογιάννης
"Σήμερα, οι γυναίκες και οι άντρες των Ενόπλων Δυνάμεων διασφαλίζουν καθημερινά την Ελευθερία, την Ανεξαρτησία και την Εθνική Ακεραιότητα της Πατρίδας μας", τόνισε ο Ι. Κεφαλογιάννης
Στον επίσημο εορτασμό για την 79η επέτειο μνήμης του 3ου Ολοκαυτώματος των Ανωγείων και την καταστροφή τους από τους Γερμανούς κατακτητές στις 13 Αυγούστου του 1944, παρέστη ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Ιω. Κεφαλογιάννης, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης.
«Με ιδιαίτερη συγκίνηση και σεβασμό βρισκόμαστε για άλλη μια φορά στα Ανώγεια, για να τιμήσουμε τους συγγενείς, προγόνους και συγχωριανούς μας που έδωσαν την ζωή τους για την Ελευθερία της Πατρίδας μας. Όπως επίσης και να τιμήσουμε συνολικά, όλους τους Έλληνες που αγωνίστηκαν στα δύσκολα εκείνα χρόνια ενάντια στις δυνάμεις του Άξονα. Παίρνουμε παράδειγμα από την ζωή και των αγώνα τους», δήλωσε μετά τον εορτασμό, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας.
«Σήμερα, οι γυναίκες και οι άντρες των Ενόπλων Δυνάμεων διασφαλίζουν καθημερινά την Ελευθερία, την Ανεξαρτησία και την Εθνική Ακεραιότητα της Πατρίδας μας.
Χρόνια πολλά.», κατέληξε ο κ. Κεφαλογιάννης.
kefalogiannis_1.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης