Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βελόπουλος: Η κυβέρνηση με στοχοποιεί επειδή έκανα κριτική για την ακρίβεια στον Άδωνι - Επιστράτευσαν τα «ελληνικά hoaxes»

Βελόπουλος: Η κυβέρνηση με στοχοποιεί επειδή έκανα κριτική για την ακρίβεια στον Άδωνι - Επιστράτευσαν τα «ελληνικά hoaxes»
Στην αντεπίθεση πέρασε -με αναρτήσεις του στο Twitter- ο Κυριάκος Βελόπουλος μετά την κριτική που δέχθηκε από την ΝΔ για δημοσίευση fake news
Σχετικά Άρθρα
O Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος πέρασε στην αντεπίθεση, μετά τα πυρά που δέχθηκε από την Νέα Δημοκρατία για διασπορά fake news σχετικά με περάσματα παράτυπων μεταναστών από τον φράχτη του Έβρου.
Πιο συγκεκριμένα, ο Κ. Βελόπουλος κατήγγειλε μέσω Twitter την κυβέρνηση ότι δημιούργησε «δήθεν» αφήγημα περί fake news, σε συνεργασία «του #Μητσοτακη και των υπαλληλων-συνεργατων του Ellinika Hoaxes», προκειμένου να του εξαπολύσει άγρια επίθεση, όπως έγραψε χαρακτηριστικά.
Εν συνεχεία, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επανήλθε με νέα ανάρτησή του, εξηγώντας τους λόγους, για τους οποίους, κατά τη γνώμη, του στοχοποιήθηκε από την κυβέρνηση.
Όπως τόνισε, αυτό που ενόχλησε τη Νέα Δημοκρατία, εκτός της αναφοράς του σε «διακοπές» [ενν. του Κ. Μητσοτάκη] και του επιτέθηκε «με λύσσα» ήταν «η σφοδρή επίθεση κατά της Κυβέρνησης Μητσοτάκη και του τέως Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδημε αφορμή την ανεξέλεγκτη πορεία της ακρίβειας στη χώρα μας που γονατίζει τα νοικοκυριά».

Oι σχετικές αναρτήσεις του Κυριάκου Βελόπουλου

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης