Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σοφιανός (ΚΚΕ) για Νέα Φιλαδέλφεια: Δεδομένες οι ευθύνες της κυβέρνησης

Σοφιανός (ΚΚΕ) για Νέα Φιλαδέλφεια: Δεδομένες οι ευθύνες της κυβέρνησης
Όσο προσπαθεί να τις κουκουλώσει, τόσο αυτές αυξάνονται λέει ο κ.Σοφιανός
Την θέση πως «είναι δεδομένες οι ευθύνες της κυβέρνησης και γίνονται μεγαλύτερες όσο προσπαθεί να τις κουκουλώσει» διατύπωσε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τη Λαϊκή Συσπείρωση.
«Ήταν μια οργανωμένη μετακίνηση και επίθεση μιας εγκληματικής ναζιστικής συμμορίας, που λατρεύει το τάγμα Αζόφ του Ζελένσκι, και όχι ένα επεισόδιο οπαδικής βίας» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Σοφιανός, επισημαίνοντας ότι «οι δολοφονίες έχουν και πολιτική χροιά».
«Η αστυνομία, άρα και η κυβέρνηση, ήξεραν και είχαν ενημερωθεί, ενώ ο αρμόδιος υπουργός Γ. Οικονόμου -επειδή, ξέρετε, το ΚΚΕ δεν συνηθίζει να ζητά παραιτήσεις, όμως εδώ τα πράγματα είναι εξόφθαλμα - που πριν ήταν υφυπουργός Αθλητισμού γνώριζε για τις ναζιστικές συμμορίες στην Ντιναμό Ζάγκρεπ» τόνισε ο κ.Σοφιανός.
«Η κυβέρνηση είναι ικανότατη στο να στέλνει κλούβες των ΜΑΤ για να γίνονται εξώσεις και να φυλάνε τις λαμαρίνες του Μπακογιάννη στο πάρκο Δρακόπουλου και ανίκανη στο να σταματήσει τη συμμορία των ναζιστών και προσπαθεί να στρέψει τη συζήτηση και τις ευθύνες στα περί οπαδικής σύγκρουσης» υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με το ΚΚΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης