Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συλλυπητήρια του Κροάτη Πρωθυπουργού προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το θάνατο του 29χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια

Συλλυπητήρια του Κροάτη Πρωθυπουργού προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το θάνατο του 29χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια
«Αναμένουμε ότι θα διερευνηθούν όλες οι περιστάσεις και θα τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για τις συγκρούσεις οπαδών και τον θάνατο και τον τραυματισμό άλλων οπαδών» επισημαίνεται στην επίσημη ανακοίνωση της Κροατικής Κυβέρνησης
Τα συλλυπητήριά του για τη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ εξέφρασε στον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Κροάτης ομόλογός του, Andrej Plenković, καταδικάζοντας παράλληλα, τα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας.
«Αυτού του είδους η συμπεριφορά εκ μέρους των φιλάθλων είναι μια άρνηση του αθλητισμού που προωθεί το δίκαιο παιχνίδι, την ανεκτικότητα και το σεβασμό για τους αθλητές», επισημαίνει η επίσημη ανακοίνωση της κροατικής κυβέρνησης που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Επιπλέον υπογραμμίζει πως «αναμένουμε ότι θα διερευνηθούν όλες οι περιστάσεις και θα τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για τις συγκρούσεις οπαδών και τον θάνατο και τον τραυματισμό άλλων οπαδών».
Τέλος, η κροατική κυβέρνηση έκανε γνωστό ότι η πρεσβεία της χώρας στην Αθήνα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις ελληνικές αρχές για τους περίπου 80 κρατούμενους Κροάτες πολίτες. 


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης