Τελευταία Νέα
Πολιτική

Περιφερειακές Εκλογές: Εκκίνηση για την προεκλογική κούρσα του Ν. Χαρδαλιά - ανακοίνωσε το όνομα του συνδυασμού του

Περιφερειακές Εκλογές: Εκκίνηση για την προεκλογική κούρσα του Ν. Χαρδαλιά - ανακοίνωσε το όνομα του συνδυασμού του
«Αττική Μπροστά» θα είναι το όνομα του συνδυασμού του Νίκου Χαρδαλιά που προ λίγων ημερών έλαβε το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας για την Περιφέρεια Αττικής
«Η Αττική είναι ο τόπος μας. Και αξίζει να πάει μπροστά» ανέφερε το μήνυμα του Νίκου Χαρδαλιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου αποκάλυψε πως το όνομα του συνδυασμού του είναι «Αττική Μπροστά».
«Σήμερα ξεκινάμε μαζί, για να πάμε την Αττική Μπροστά.Γιατί τον Οκτώβριο, καλούμαστε να πάρουμε μία απόφαση που θα έχει αντίκτυπο στη ζωή μας. Αυτή είναι η πραγματικότητα της Αυτοδιοίκησης: αφορά τα μικρά και τα μεγάλα της καθημερινότητας» επισημάινει ο πρώην Υφυπουργός Άμυνας και υποψηφίος Περιφερειάρχης Αττικής στην σχετική του ανάρτηση.
Επιπλέον, ο κ. Χαρδαλίας τόνισε πως «κάθε ψηφοδέλτιο θα εμπεριέχει μέσα τη δική σας εμπιστοσύνη. Και θέλω να μου επιτρέψετε να την κερδίσω.
Αισθάνομαι βαριά την ευθύνη να επιτελέσω το έργο για το οποίο σας ζητάω να με εμπιστευτείτε. Και δεσμεύομαι πως θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας, εάν αποφασίσετε να μου την δώσετε. Γιατί η Αττική είναι ο τόπος μας. Και αξίζει να πάει μπροστά. Κάθε μέρα, ένα βήμα μπροστά»

Η ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά στο Facebook


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης