Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Κεφαλονιά ο Τσακαλώτος – Συναντήσεις του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ με παραγωγικούς φορείς και εκπροσώπους εργαζομένων

Στην Κεφαλονιά ο Τσακαλώτος – Συναντήσεις του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ με παραγωγικούς φορείς και εκπροσώπους εργαζομένων
Υπέρ μιας συλλογικής ηγεσίας, αλλά και του μεσοπρόθεσμου σχεδιασμού, έτσι ώστε να αποκτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ μία αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης, ο Ευ. Τσακαλώτος
Σχετικά Άρθρα
Στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς βρέθηκε τη Δευτέρα 7/8 ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ευ. Τσακαλώτος, ο οποίος συναντήθηκε με παραγωγικούς φορείς και εκπροσώπους εργαζομένων.
Στο Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Στ. Σπαθής με μέλη του ΔΣ και εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων.
Συζητήθηκαν, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ,  θέματα που αφορούν την ακρίβεια που βιώνουν τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις και τα μαθήματα που πρέπει να πάρουμε από την κρίση του 2019. Την πανδημία διαδέχθηκε η ενεργειακή κρίση και η κρίση ακρίβειας, επηρεάζοντας όλους και όλες, ενώ συνέπεια αυτών είναι και το έντονο πρόβλημα με τα κόκκινα δάνεια.
Ο κ. Τσακαλώτος τόνισε ότι η μόνη βιώσιμη λύση είναι να γίνει ισόρροπη κατανομή βαρών ανάμεσα στους δανειολήπτες, τις τράπεζες και το κράτος και όχι μόνο επιβάρυνση των δανειοληπτών.
Αναφέρθηκε επίσης στη στεγαστική κρίση - ένα πρόβλημα που οξύνεται ολοένα περισσότερο - και τόνισε ότι χρειάζεται ρύθμιση, αλλά και παρεμβάσεις που να αυξάνουν το απόθεμα κατοικιών.
Τέλος, αναφερόμενος στις διαδικασίες ανάδειξης νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανέφερε ότι είναι υπέρ μιας συλλογικής ηγεσίας, αλλά και του μεσοπρόθεσμου σχεδιασμού, έτσι ώστε να αποκτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ μία αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης