Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη Ρόδο ο Γεωργιάδης: Επισκέφτηκε το υποκατάστημα του ΕΦΚΑ και το Εργατικό Κέντρο

Στη Ρόδο ο Γεωργιάδης: Επισκέφτηκε το υποκατάστημα του ΕΦΚΑ και το Εργατικό Κέντρο
Στη Ρόδο ο  Άδ. Γεωργιάδης
Το υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στη Ρόδο , αλλά και το Εργατικό Κέντρο, επισκέφτηκε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, 'Αδ. Γεωργιάδης, ο οποίος βρίσκεται στο νησί με την οικογένειά του για διακοπές.
Ο κ. Γεωργιάδης, συνοδευόμενος από τους βουλευτές Δωδεκανήσου της ΝΔ, Μ. Κόνσολα, Β. Υψηλάντη και Μ. Ιατρίδη, συναντήθηκε με τον διευθυντή του ΕΦΚΑ Ρόδου, Ν. Κωνσταντινίδη και με υπαλλήλους του υποκαταστήματος
Ο υπουργός εξήρε τη δουλειά που γίνεται στον ΕΦΚΑ Ρόδου και δήλωσε εντυπωσιασμένος.
Σε δήλωσή του, αφού εξέφρασε τη στήριξή του στο νησί λέγοντας πως «συνιστώ σε όλους τους Έλληνες να προτιμήσουν αυτό το πανέμορφο νησί και να το ενισχύσουν για τη μεγάλη καταστροφή που έπαθε», ανέφερε πως «θεώρησα καθήκον μου να επισκεφθώ τον ΕΦΚΑ, να ενημερωθώ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει .
«Ήθελα να δω τους εργαζομένους μας και να μάθω τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και να τους συγχαρώ για την απίστευτη πρόοδο που έχουν επιτύχει στην έκδοση των εκκρεμών Συντάξεων. Τα Δωδεκάνησα ήταν πριν από δύο μόλις χρόνια από τις πιο προβληματικές περιοχές της Χώρας μας σε αυτόν τον τομέα και τώρα μία από τις καλύτερες. Χωρίς την αυταπάρνηση των υπαλλήλων μας εδώ, αυτό δεν θα είχε επιτευχθεί», ανέφερε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Γεωργιάδης.
αδ_9.JPG
Ακόμη, ο υπουργός επισκέφθηκε και το Εργατικό Κέντρο Ρόδου, όπου «μιλήσαμε και για τα μέτρα που λάβαμε μετά την πυρκαγιά, αλλά και γενικά και χρόνια αιτηματά τους. Λύσαμε και το θέμα της ανακαίνισης του Κέντρου που χρόνιζε. Τους ευχαριστώ για το καλό κλίμα στην συζήτηση αλλά και για το ότι με ρώτησαν για το δήθεν 16ωρο και όταν τους εξήγησα την διάταξη κατάλαβαν πόσο αναίτια έγινε όλος αυτός ο θόρυβος. Η Κυβέρνηση είναι μαζί με την Ρόδο από την πρώτη στιγμή».
αδ2_2.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης