Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαρινάκης κατά Καρίπογλου: Αναπαράγοντας ένα κατάπτυστο σκίτσο διασπείρει ψειδείς ειδήσεις και ακραία χυδαιότητα

Μαρινάκης κατά Καρίπογλου: Αναπαράγοντας ένα κατάπτυστο σκίτσο διασπείρει ψειδείς ειδήσεις και ακραία χυδαιότητα
"Θα το πούμε για άλλη μια φορά: όποιος κάνει λόγο για δήθεν "16ωρο" απλώς ψεύδεται. Όποιος προσπαθεί να διανθίσει αυτά τα ψεύδη παρομοιάζοντάς τα με το 'Αουσβιτς είναι ακραία χυδαίος", σημείωσε ο Π. Μαρινάκης
Σχετικά Άρθρα
«Πυρά» κατά του υποψήφιου του ΠΑΣΟΚ στο νομό Σερρών, Παναγιώτη Καρίπογλου, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, με αφορμή το σχολιασμό του με ένα σκίτσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη σκιά των δηλώσεων του υπουργού Εργασίας, Αδ. Γεωργιάδη, για 16ωρη εργασία ημερησίως σε δύο εργοδότες που θα ενταχθεί σε νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας.
«Θα περίμενε κανείς από έναν πρόεδρο δικηγορικού συλλόγου να είναι σε θέση να καταλαβαίνει τι λέει ένας νόμος. Και, βέβαια, ο καθένας θα αξίωνε σεβασμό στο Ολοκαύτωμα από έναν υποψήφιο κόμματος που θέλει να αυτοπροσδιορίζεται ως δημοκρατικό και κεντρώο», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι «φαίνεται πως όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ στον νομό Σερρών, Παναγιώτη Καρίπογλου, ο οποίος αναπαράγοντας ένα κατάπτυστο σκίτσο διασπείρει ψευδείς ειδήσεις και, κυρίως, ακραία χυδαιότητα.
Θα το πούμε για άλλη μια φορά: όποιος κάνει λόγο για δήθεν "16ωρο" απλώς ψεύδεται. Όποιος προσπαθεί να διανθίσει αυτά τα ψεύδη παρομοιάζοντάς τα με το 'Αουσβιτς είναι ακραία χυδαίος. Και όποιο κόμμα αναδεικνύει και ανέχεται τέτοια στελέχη δεν έχει καμία σχέση με τις έννοιες της αξιοπρέπειας και της σοβαρότητας».
«Αν αυτά είναι τα πρώτα δείγματα της υπεύθυνης και σοβαρής αντιπολίτευσης που υπόσχεται ο κ. Ανδρουλάκης, δεν θέλουμε να ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει η συνέχεια», καταλήγει στη δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
marinakis_1.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης