Τελευταία Νέα
Πολιτική

Το μεταναστευτικό στο στόχαστρο των Βαρβιτσιώτη, Οικονόμου και Καιρίδη – Τι συζήτησαν

Το μεταναστευτικό στο στόχαστρο των Βαρβιτσιώτη, Οικονόμου και Καιρίδη – Τι συζήτησαν
Στόχος η συνεχής συνεργασία των τριών συναρμόδιων υπουργείων, καθώς η αντιμετώπιση του μεταναστευτικού απαιτεί συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων
Το μεταναστευτικό βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μ. Βαρβιτσιώτη, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γ. Οικονόμου και τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Δ. Καιρίδη.
Στόχος της συνάντησης που έγινε στις 4/8 στο Υπουργείο Ναυτιλίας, είναι η συνεχής συνεργασία των τριών συναρμόδιων υπουργείων, καθώς η αντιμετώπιση του μεταναστευτικού απαιτεί συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων.
"Εξετάσαμε όλες τις πτυχές του μεταναστευτικού, καθώς η αντιμετώπισή του απαιτεί συντονισμό και συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων", ανέφερε σε ανάρτησή του στο twitter ο κ. Βαρβιτσιώτης.
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, στην οποία συμμετείχε ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχος ΛΣ Γ. Αλεξανδράκης, έγινε παρουσίαση των επιχειρήσεων έρευνας και διάσωσης του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης