Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βελόπουλος: Τι μπορεί να κερδίσει η Ελλάδα δίνοντας άλλες 20 βάσεις στους Αμερικάνους;

Βελόπουλος: Τι μπορεί να κερδίσει η Ελλάδα δίνοντας άλλες 20 βάσεις στους Αμερικάνους;
Η Ελληνική Λύση έχει διάθεση εποικοδομητικής κριτικής στην κυβέρνηση είπε ο κ.Βελόπουλος
Τι μπορεί να κερδίσει η Ελλάδα δίνοντας άλλες 20 βάσεις στους Αμερικάνους διερωτήθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κ. Βελόπουλος αναφερόμενος στην απόφαση των ΗΠΑ να επεκτείνουν τη στρατιωτική τους παρουσία στην Ελλάδα.
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο κ.Βελόπουλος είπε πως ο πρωθυπουργός θα έπρεπε πρώτα να ενημερώσει το Κοινοβούλιο ενώ σχολιάζοντας τη σημερινή επίσκεψη του κ.Μητσοτάκη στην Αίγυπτο, ανέφερε πως «άργησε να πάει».
«Πριν από δεκαπέντε ημέρες είχα πει στον πρωθυπουργό να πάει στην Αίγυπτο.
Άργησε να πάει, πήγε.
Καλό αυτό.
Γιατί η Αίγυπτος είναι το «μαξιλάρι» της Ελλάδας στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου» υποστήριξε ο κ.Βελόπουλος, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στην υπόθεση του Φρέντι Μπέλερη, του προφυλακισμένου δήμαρχου της Χειμάρρας στην Αβνία..
«Ο Έντι Ράμα έχει κάνει έναν αγώνα ώστε ο Φρέντι Μπελέρης να βγει εκτός δημαρχίας.
Σε δεκατρείς ημέρες τελειώνει η εκλογή του» είπε ο κ.Βελόπουλος, αναφέροντας πως η η Ελλάδα θα μπορούσε να προλάβει το γεγονός και να ζητήσει κυρώσεις από την ΕΕ, «ώστε να σταματήσει η Αλβανία να προκαλεί τη χώρα μας».
Ο κ.Βελόπουλος υποστήριξε ότι το κόμμα του, η Ελληνική Λύση έχει διάθεση εποικοδομητικής κριτικής στην κυβέρνηση, σημείωσε ότι «είναι καλός ο αγώνας για τις ξαπλώστρες γιατί ο Έλληνας πρέπει να έχει απρόσκοπτη είσοδο και έξοδο στην αμμουδιά» ενώ σχετικά με τις πυρκαγιές, είπε ότι «κάηκαν άνθρωποι και περιουσίες» και ότι «συμπτωματικά σε πολλές των περιπτώσεων εκεί που καίγονται δάση ή βουνά, στήνονται ανεμογεννήτριες» με τις οποίες, όπως είπε, είναι κάθετα αντίθετος.
«24.000 ανεμογεννήτριες δεν χωράει η Ελλάδα» υπογράμμισε ο κ.Βελόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης