Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Η Πολιτική Γραμματεία βγάζει τον υποψήφιο για την Αθήνα – Ο Ν.Παππάς και οι εναλλακτικές

ΣΥΡΙΖΑ: Η Πολιτική Γραμματεία βγάζει τον υποψήφιο για την Αθήνα – Ο Ν.Παππάς και οι εναλλακτικές
Στις 16:00 η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας
Στη σημερινή συνεδρίαση – στις 16:00 το απόγευμα – της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να ληφθούν, κατά πάσα πιθανότητα, οι οριστικές αποφάσεις για το ποιος θα είναι ο υποψήφιος του κόμματος για το Δήμο Αθηναίων.
Στο τραπέζι εξακολουθεί να παραμένει το όνομα του πρώην καλαθοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, Νίκου Παππά, ο οποίος αν και είχε προταθεί από τον Αλέξη Τσίπρα, στη συνέχεια και μετά τις βουλευτικές εκλογές, φάνηκε σαν να κρατά αποστάσεις απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ.
Σε κάθε περίπτωση η Πολιτική Γραμματεία αναμένεται να ενημερωθεί από τους Νάσο Ηλιόπουλο, Πάνο Ρήγα, Κατερίνα Κνήτου και Μάγκυ Δούση για τις συνομιλίες που είχαν χθες Τετάρτη 2/8 με τον κ.Παππά, ο οποίος φέρεται να εξέφρασε ενδιαφέρον για μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα.
Ωστόσο, αυτό που θα κρίνει η Πολιτική Γραμματεία είναι εάν μπορούν οι προϋποθέσεις που το κόμμα θέτει, μπορεί να «συμβαδίσουν» με τους όρους του κ.Παππά.
Εάν τελικά η υποψηφιότητα Παππά δεν προχωρήσει, τότε η Πολιτική Γραμματεία αναμένεται να επιλέξει κάποιο από τα πρόσωπα που έχουν ήδη προταθεί (Κ. Ζαχαριάδης, Ν. Φίλης, Π. Φιλίππου, Όλγα Μπαλαούρα και Κ. Τσουκαλάς), χωρίς όμως να αποκλείεται και το σενάριο κάποιας έκπληξης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης