Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Στην Πολιτική Γραμματεία ξεκαθαρίζει το τοπίο για την υποψηφιότητα Παππά και τον Δήμο Αθηναίων

ΣΥΡΙΖΑ: Στην Πολιτική Γραμματεία ξεκαθαρίζει το τοπίο για την υποψηφιότητα Παππά και τον Δήμο Αθηναίων
Οι συζητήσεις είχαν θετικό πρόσημο και τα όσα διημείφθησαν μεταξύ του πρώην μπασκετμπολίστα και των εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ θα μεταφερθούν στην Πολιτική Γραμματεία
Μιάμιση περίπου ώρα διήρκεσε η συνάντηση της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ με τον Νίκο Παππά για το ενδεχόμενο καθόδου του στο Δήμο Αθηναίων με την στήριξη του κόμματος.
Οι συζητήσεις είχαν θετικό πρόσημο και τα όσα διημείφθησαν μεταξύ του πρώην μπασκετμπολίστα και των εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ θα μεταφερθούν στην Πολιτική Γραμματεία, ώστε να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για το δήμο της ΑΘήνας, σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου.
Υπενθυμίζεται ότι αν δεν προχωρήσει η υποψηφιότητα του Νίκου Παππά, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ θα στραφεί ένα από τα υπόλοιπα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι των υποψηφιοτήτων που είναι αυτά του Κώστα Ζαχαριάδη, του Κώστα Τσουκαλά, του Νίκου Φίλη και της Όλγας Μπαλαούρα.
Πάντως τα χρονικά περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν ... επικίνδυνα για την Κουμονδούρου που βλέπει τους πολιτικούς αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ να κλείνουν τις υποψηφιότητες ο ένας πίσω από τον άλλον, την στιγμή που και ο νυν δήμαρχος Κ. Μπακογιάννης έχει εκκινήσει ουσιαστικά την προεκλογική κούρσα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης