Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Προχειρότητα και επικοινωνία το σχέδιο Μητσοτάκη απέναντι στις πυρκαγιές

ΣΥΡΙΖΑ: Προχειρότητα και επικοινωνία το σχέδιο Μητσοτάκη απέναντι στις πυρκαγιές
Ευτυχώς που ο κ.Μητσοτάκης δεν μας είπε, όπως ο κ. Συνολάκης, ότι δεν είναι πολλά τα 500.000 καμένα στρέμματα τόνισε ο κ.Καλπάκης
Για προχειρότητα… και επικοινωνία κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ την κυβέρνηση Μητσοτάκη όσον αφορά την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.
«Ο κ. Μητσοτάκης επιμένει να αντιμετωπίζει την τεράστια καταστροφή από τις πυρκαγιές αποκλειστικά με επικοινωνιακούς όρους.
Υποτιμώντας το μέγεθος της περιβαλλοντικής και οικονομικής καταστροφής στη Ρόδο, ανέφερε ως θετικό στοιχείο ότι επηρεάστηκε λιγότερο από το 15% της έκτασης του νησιού.
Ευτυχώς που δεν μας είπε, όπως ο κ. Συνολάκης, ότι δεν είναι πολλά τα 500.000 καμένα στρέμματα.
Νομίζει ο κ. Μητσοτάκης ότι θα επουλώσει το πλήγμα που έχει υποστεί η εικόνα του ελληνικού Τουρισμού υποσχόμενος μία εβδομάδα δωρεάν διακοπές σε όσους τις έχασαν λόγω της πυρκαγιάς.
Οι πυρκαγιές, όμως, δεν αντιμετωπίζονται με προχειρότητα. Ούτε το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων και των επισκεπτών μπορεί να αποκατασταθεί με εκ των υστέρων επικοινωνιακή διαχείριση.
Χρειάζεται σοβαρό σχέδιο για την πρόληψη και την αντιμετώπιση. Σχέδιο που η κυβέρνηση της ΝΔ αποδεδειγμένα δεν έχει, αφού έχει αποτύχει ακόμη και να αξιοποιήσει τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την Πολιτική Προστασία» αναφέρει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέργιος Καλπάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης