Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Μείζον θέμα τα ιλιγγιώδη χρέη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ - Σκανδαλωδώς δημοσίευσαν ισολογισμούς μετά τις εκλογές

Ελληνική Λύση: Μείζον θέμα τα ιλιγγιώδη χρέη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ - Σκανδαλωδώς δημοσίευσαν ισολογισμούς μετά τις εκλογές
«Προκαλεί οργή το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει μακράν τα πιο χρεωμένα κόμματα εξουσίας στον πλανήτη, με το ελληνικό ΑΕΠ να παραμένει υποπολλαπλάσιο άλλων ευρωπαϊκών χωρών» τονίζει σε σημερινή (1/8) της ανακοίνωση η Ελληνική Λύση
Η Ελληνική Λύση εξαπέλυσε δριμεία επίθεση σε ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία για το θέμα των χρεών των δύο κομμάτων προς τις τράπεζες, που σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα ξεπερνούν τα 840 εκατομμύρια ευρώ στο σύνολο τους.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος:
«Η δημοσίευση των ισολογισμών της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, η οποία μάλιστα έγινε σκανδαλωδώς έπειτα από τις εθνικές εκλογές, επεξηγεί περίτρανα την ποιότητα του πολιτεύματος στην Ελλάδα.
Η Νέα Δημοκρατία οφείλει 436 εκατομμύρια €, ενώ το ΠΑΣΟΚ 405 εκατομμύρια €, με τους πιστωτές να μην κάνουν την παραμικρή ενέργεια για να διεκδικήσουν τα συγκεκριμένα ποσά ή έστω μέρος τους.
Προκαλεί οργή το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει μακράν τα πιο χρεωμένα κόμματα εξουσίας στον πλανήτη, με το ελληνικό ΑΕΠ να παραμένει υποπολλαπλάσιο άλλων ευρωπαϊκών χωρών.
Η ανοχή που δείχνουν οι τράπεζες απέναντι στην Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, συνιστά τον ορισμό της διαπλοκής. Τα συγκεκριμένα κόμματα νομοθετούν υπέρ των τραπεζών και κατά της κοινωνίας, διότι απλούστατα οφείλουν την ύπαρξή τους στην εύνοια των τραπεζιτών.
Στον αντίποδα, τόσο η Ελληνική Λύση όσο και ο πρόεδρος της Κυριάκος Βελόπουλος, δεν χρωστούν στις τράπεζες ούτε ένα ευρώ.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης