Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Ο Μητσοτάκης ενορχηστρωτής της τοξικότητας – Σοκ η αποχώρηση Τσίπρα

Παππάς: Ο Μητσοτάκης ενορχηστρωτής της τοξικότητας – Σοκ η αποχώρηση Τσίπρα
Η ταυτότητα μας συγκροτείται από πολίτες από την αριστερά μέχρι το προοδευτικό κέντρο είπε ο κ.Παππάς
Ενορχηστρωτή της τοξικότητας χαρακτήρισε τον Κ. Μητσοτάκη ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Παππάς, αναφέροντας πως δεν ήταν τοξικός ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά οι επιθέσεις του κ.Μητσοτάκη κατά του ΣΥΡΙΖΑ.
«Τοξικός ήταν ο κ. Μητσοτάκης και τοξικές επιθέσεις δέχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ
Δεν είναι δυνατόν να εκτοξεύονται αυτές οι κατηγορίες από όσους γοητεύτηκαν από το ύφος και το ήθος της πολιτικής αντιπαράθεσης, επιπέδου Γεωργιάδη.
Ενορχηστρωτής της τοξικότητας ήταν ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης.
Με τη στάση του, για παράδειγμα, στο "μακεδονικό", με το "πουλήσατε τη Μακεδονία για να πάρετε τις συντάξεις", με το "εμείς μετράμε στρέμματα, εσείς μετράγατε θύματα" έδινε το σύνθημα για τοξικές επιθέσεις εναντίον μας […]
Πάει πολύ η προκλητική προσπάθεια αντιστροφής μιας πραγματικότητας, που μπορεί να δει κανείς διά γυμνού οφθαλμού» είπε μιλώντας στο Κόκκινο ο κ.Παππάς, ο οποίος αναφερόμενος στην αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι «δεν ήταν ένα θετικό σοκ».

Δεν έπρεπε να φύγει ο Τσίπρας

«Δεν θα έπρεπε να έχει γίνει κατά τη γνώμη μου» υποστήριξε ο κ.Παππάς, αναφέροντας πως ο διάλογος των υποψήφιων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, «παίρνει πολιτικά χαρακτηριστικά» και μέσω αυτού «ο δημοκρατικός κόσμος έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι υπάρχει η συντροφικότητα, η αλληλεγγύη αλλά και οι διαφορετικές προσεγγίσεις σε κάποια ζητήματα, μερικά εκ των οποίων είναι και κρίσιμα».

Η ταυτότητα

Όσον αφορά τη δημόσια συζήτηση περί της ταυτότητας αλλά και της απεύθυνσης του κόμματος, είπε: ότι «η ταυτότητά μας συγκροτείται από πολίτες, όπως λέει η διακήρυξή μας, από την αριστερά ως το προοδευτικό κέντρο».
«Όλοι αυτοί είναι όχι ενοικιαστές, όχι πελάτες μίας πολιτικής στρατηγικής, αλλά συνδημιουργοί και συνδιαμορφωτές μιας μεγάλης αριστερής προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης, η οποία θα διεκδικήσει τη νίκη σε περιβάλλον ενισχυμένης αναλογικής» είπε ο κ.Παππάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης