Τελευταία Νέα
Πολιτική

Είναι επίσημο: Ο Χαρδαλιάς υποψήφιος της ΝΔ για την Περιφέρεια Αττικής

Είναι επίσημο: Ο Χαρδαλιάς υποψήφιος της ΝΔ για την Περιφέρεια Αττικής
Ανακοίνωση από τη ΝΔ
Σχετικά Άρθρα
Επιβεβαιώθηκε πλέον και επίσημα από τη ΝΔ πως ο υποψήφιος της για την Περιφέρεια Αττικής θα είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς.
Σε ανακοίνωση της η ΝΔ επιβεβαιώνει πως ο υποψήφιος του κόμματος για την Περιφέρεια Αττικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου θα είναι ο κ.Χαρδαλιάς
κατόπιν της απόφασης του κ.Μητσοτάκη να αποσύρει τη στήριξη του από το πρόσωπο του Γ. Πατούλη μετά την υπόθεση με το ζεϊμπέκικο σε συγκέντρωση ομογενών και ενώ η χώρα δοκιμαζόταν από τις πυρκαγιές.
«Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Χαρδαλιάς» αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΝΔ.
Ο κ.Χαρδαλιάς είναι πρόσωπο με πλούσια δράση στην Αυτοδιοίκηση, μιας και χρόνια ήταν δήμαρχος Βύρωνα και μετά στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Ωστόσο, τώρα ήθελε να πάει στην Ευρωβουλή αλλά τον πρόλαβε το νέο καθήκον που του ανατέθηκε, να ρίξει τον Πατούλη από την Περιφέρεια Αττικής.
Ο πόλεμος θα είναι σκληρός, γαλάζια στελέχη με την απειλή της διαγραφής θα αναγκαστούν να πάνε στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Χαρδαλιά ενώ μην ξεχνάμε ότι και ο Γιώργος Πατούλης διαθέτει ένα τεράστιο επικοινωνιακό μηχανισμό ενώ έχει κάνει σοβαρά ανοίγματα σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ (Σαργκάνης, Ασκητής) σε στελέχη του ΛΑΟΣ (Αιβαλιώτης) ακόμα και σε πρόσωπα της showbiz και παίκτες του τηλεπαιχνιδιού Survivor.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης