Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φάμελλος: «Κλειδώνουν» οι υποψηφιότητες ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές - Στόχος τα προοδευτικά σχήματα

Φάμελλος: «Κλειδώνουν» οι υποψηφιότητες ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές - Στόχος τα προοδευτικά σχήματα
H αντίληψη του ΣΥΡΙΖΑ είναι «τελείως διαφορετική για την αυτοδιοίκηση και την αυτονομία της», ανέφερε ο Σ. Φάμελλος
Σχετικά Άρθρα
«Κλειδώνουν» αυτή την εβδομάδα οι υποψηφιότητες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ του κόμματος, Σ. Φάμελλος.
Ο κ. Φάμελλος σε συνέντευξή του στο ράδιο Θεσσαλονίκη τόνισε πως «προτεραιότητα» του ΣΥΡΙΖΑ είναι να βρεθούν «προοδευτικά σχήματα» με χαρακτήρα «υπερκομματικό», ωστόσο εάν αυτός ο στόχος δεν επιτευχθεί, τότε το κόμμα θα προχωρήσει σε «κομματικές υποψηφιότητες» για τις μεγάλες περιφέρειες και δήμους.
Σε ό,τι αφορά τις υποψηφιότητες για τον δήμο Θεσσαλονίκης και την περιφέρεια Μακεδονίας, είπε ότι «το προσπαθούμε», σημειώνοντας ωστόσο πως υπάρχουν «κομματικοί εγωισμοί» που δυσκολεύουν τις συνεργασίες, ενώ «δεν μπορούν να είναι πρόσωπα που έχουν υποστηρίξει τις πολιτικές Μητσοτάκη».
Για την Αθήνα, σύμφωνα με τον κ. Φάμελλο, γίνεται «προσπάθεια» να στηριχθεί ένα «ψηφοδέλτιο με προοδευτικό χαρακτήρα» που να μπορεί να είναι «επιτυχημένο», δηλαδή να «πάρει τη διοίκηση από τον κ. Μπακογιάννη». Πρόσθεσε ότι ο Νίκος Παππάς είχε αυτά χαρακτηριστικά και πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει απευθύνει «ανοιχτό κάλεσμα και προς άλλους χώρους».

Για ΝΔ

Κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις με την υποψηφιότητα της ΝΔ στην περιφέρεια Αττικής, μετά το ζεϊμπέκικο του Γ. Πατούλη εν μέσω πυρκαγιών και την υποψηφιότητα του Ν. Χαρδαλιά, και το αν δημιουργεί ευκαιρίες για το ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε πως δεν το βλέπει «συγκυριακά».
Εξήγησε ότι η αντίληψη του ΣΥΡΙΖΑ είναι «τελείως διαφορετική για την αυτοδιοίκηση και την αυτονομία της».
«Δεν έχουμε καμία σχέση με τα παιχνίδια εξουσίας που συνηθίζει ο κ. Μητσοτάκης», είπε χαρακτηριστικά.
«Ο κ. Μητσοτάκης εκλέχθηκε υποσχόμενος ασφάλεια στην κοινωνία. Από τους πρώτους μήνες υπάρχουν φοβερές αρρυθμίες και δημιουργεί ανασφάλειες. Χρειαζόμαστε μια ασφαλή κοινωνία σε αυτές τις μεγάλες κρίσεις που ζούμε», κατέληξε ο κ. Φάμελλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης