Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίσημο το χρίσμα της ΝΔ για την Περιφέρεια Αττικής - Αναβάλλονται οι επισκέψεις Χαρδαλιά σε στρατόπεδα τη Δευτέρα (31/7)

Επίσημο το χρίσμα της ΝΔ για την Περιφέρεια Αττικής  - Αναβάλλονται οι επισκέψεις Χαρδαλιά σε στρατόπεδα τη Δευτέρα (31/7)
H υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Αττικής με την υποστήριξη της ΝΔ, κλείδωσε επίσημα και ανακοινώνεται επίσημα τη Δευτέρα (31/7/2023)
Οι επισκέψεις του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Χαρδαλιά, τη Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023, σε Πετσάλι Ιωαννίνων, Άραξο και Ανδραβίδα, αναβάλλονται.
H υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Αττικής με την υποστήριξη της ΝΔ, κλείδωσε επίσημα και ανακοινώνεται επίσημα τη Δευτέρα (31/7/2023).
Ο υφυπουργός Άμυνας επέστρεψε από τα στρατόπεδα τα οποία επισκέφθηκε για να επιθεωρήσει τα συστήματα πυρασφάλειας και είχε συνάντηση, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο.
Νωρίτερα, ο νυν δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου ο οποίος φερόταν ως υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει εκ νέου στον Δήμο Γλυφάδας, προκειμένου να ανανεώσει τη θητεία του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης