Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Διαρροή» Μηταράκη: Το Μαξίμου ήταν ενήμερο για τις διακοπές, μου είχε δώσει άδεια - Διαψεύδουν συνεργάτες του πρωθυπουργού

«Διαρροή» Μηταράκη: Το Μαξίμου ήταν ενήμερο για τις διακοπές, μου είχε δώσει άδεια - Διαψεύδουν συνεργάτες του πρωθυπουργού
Το Μαξίμου διαψεύδει τους ισχυρισμούς του περιβάλλοντος Μηταράκη
Σχετικά Άρθρα
Συνεργάτες του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νότη Μηταράκη ισχυρίζονται πως είχε εξασφαλίσει ολιγοήμερη άδεια, κάτι που διαψεύδουν συνεργάτες του πρωθυπουργού.
«Ο Μηταράκης είχε εξηγήσει ότι επειδή το μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου θα ήταν στην Αθήνα -για να δουλέψει για διάφορα καίρια θέματα του υπουργείου- δεν θα είχε χρόνο για διακοπές με τη γυναίκα του και το παιδί του. Έτσι, ενημέρωσε ότι το μόνο κενό που υπήρχε για δει την οικογένειά του ήταν τώρα.
Το ταξίδι ήταν για τρεις ημέρες.
Έφυγε για Πάτμο την Τετάρτη και θα γυρνούσε το Σάββατο», αναφέρουν συνεργάτες του πρώην υπουργού.
«Όταν κατάλαβε ότι υπάρχει αυτό το κλίμα τότε παραιτήθηκε.
Όπως εξήγησε έφυγε για μόλις τρεις ημέρες γιατί μόνο τότε μπορούσε να δει την οικογένειά του» αναφέρεται ακόμα, με το περιβάλλον του βουλευτή Χίου να υποστηρίζει ουσιαστικά πως το Μέγαρο Μαξίμου ήταν ενήμερο για τις ολιγοήμερες διακοπές του πρώην υπουργού.

Διαψεύδει το Μαξίμου


Το Μέγαρο Μαξίμου διέψευσε τον αποπεμφθέντα υπουργό.
«Δεν ισχύει πως είχε άδεια.
Σε κάθε περίπτωση, τη στιγμή που δίνεται αυτή η μάχη με τα πύρινα μέτωπα, μετά τον χαμό των δύο πιλότων και τις απώλειες της ζωής δύο πολιτών στη Μαγνησία, επιστρέφεις στο πόστο σου» αναφέρουν στο Documento ανώτατες πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αντιδρώντας στις διαρροές Μηταράκη, που υποστηρίζουν ότι ο υπουργός είχε εξασφαλίσει ολιγοήμερη άδεια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης