Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Καθόλου βέβαιη δεν θα πρέπει να θεωρείται η στήριξη στον Πατούλη μετά τα ζεϊμπέκικα

ΝΔ: Καθόλου βέβαιη δεν θα πρέπει να θεωρείται η στήριξη στον Πατούλη μετά τα ζεϊμπέκικα
Υπό αυτές τις συνθήκες, το επίσημο χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας στον περιφερειάρχη εν όψει των τοπικών εκλογών φαίνεται να βρίσκεται υπό αίρεση, παρά την δημόσια «συγγνώμη» που δημοσίευσε σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Στην Νέα Δημοκρατία δεν έκρυψαν την δυσαρέσκεία τους μετά τις εικόνες που δημοσιεύθηκαν με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη να χορεύει ζεϊμπέκικο στο Ζάπειο εν μέσω πυρκαγιών.
Από την Πειραιώς «άφησαν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά», όταν ερωτήθηκαν για το κατά πόσο η Νέα Δημοκρατία θα εμμείνει στην στήριξη του Γιώργου Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής εν όψει των περιφερειακών εκλογών.
Οι σχετικές διαρροές δημοσιεύθηκαν τόσο από την κρατική τηλεόραση, όσο και από ρεπορτάζ του OPEN.
Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Πατούλης μπαίνει στο στόχαστρο του ίδιου του του κόμματος.
Τον Γενάρη του 2022, όταν ο χιονιάς είχε παραλύσει βασικές οδικές αρτηρίες της Πρωτεύουσας, η Πειραιώς είχε επιρρίψει ευθύνες -πάλι με διαρροές- στον κ. Πατούλη για την διαχείριση της κακοκαιρίας, με την ιστοσελίδα του χώρου «Ομάδα Αλήθειας» να εξαπολύει δριμύα κριτική στον Περιφερειάρχη μέσω βίντεο.
Υπό αυτές τις συνθήκες, το επίσημο χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας στον περιφερειάρχη εν όψει των τοπικών εκλογών φαίνεται να βρίσκεται υπό αίρεση, παρά την δημόσια «συγγνώμη» που δημοσίευσε σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης