Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κώστας Καραμανλής: Επανεμφάνιση του πρώην Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη - Συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κ. Ζέρβα

Κώστας Καραμανλής: Επανεμφάνιση του πρώην Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη - Συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κ. Ζέρβα
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρόσκληση του Δημάρχου, συζητήθηκαν τα θέματα της Θεσσαλονίκης, για τα οποία εξάλλου κι ο πρώην Πρωθυπουργός διατηρεί διαρκές ενδιαφέρον
Τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή υποδέχθηκε σήμερα (28/07) το απόγευμα στο Δημαρχιακό Μέγαρο ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρόσκληση του Δημάρχου, συζητήθηκαν τα θέματα της Θεσσαλονίκης, για τα οποία εξάλλου κι ο πρώην Πρωθυπουργός διατηρεί διαρκές ενδιαφέρον.
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ενημέρωσε τον κ. Καραμανλή για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τα ζητήματα των υποδομών και τα μεγάλα έργα της πόλης αλλά και σχετικά με εμβληματικές παρεμβάσεις τις οποίες προχωρά ο Δήμος, όπως η ανάπλαση του μνημειακού άξονα της Αριστοτέλους, το ντεκ στην παλιά παραλία, η αστική αναζωογόνηση εμπορικών δρόμων κ.ά. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν ακόμη θέματα που αφορούν την αναπτυξιακή πορεία της Θεσσαλονίκης αλλά και τις επιτυχίες που καταγράφονται σε νευραλγικούς τομείς, όπως ενδεικτικά αυτοί των επενδύσεων και του τουρισμού.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην Πρωθυπουργός είχε επισκεφθεί τον Κωνσταντίνο Ζέρβα και λίγο μετά την εκλογή του στη θέση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, τον Οκτώβριο του 2019.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης