Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βελόπουλος (Ελληνική Λύση): Ιδού οι αποδείξεις για την κατασκευή αιολικού πάρκου στα καμένα των Δερβενοχωρίων

Βελόπουλος (Ελληνική Λύση): Ιδού οι αποδείξεις για την κατασκευή αιολικού πάρκου στα καμένα των Δερβενοχωρίων
Σε νέα ανάρτηση του στο Twitter, ο κ. Βελόπουλος φέρνει στο φως της δημοσιότητας μία σύμβαση της ΡΑΕ, κατατεθειμένη στις 15/6/2023, όπου προβλέπεται η κατασκευή αιολικού πάρκου κοντά στα Δερβενοχώρια, περιοχή που επλήγη πρόσφατα από τις πυρκαγιές
Εμμένει στην γνωστή θέση του, η οποία επιχειρεί να συνδέσει τις πρόσφατες πυρκαγιές με την κατασκευή αιολικών πάρκων ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, και μάλιστα δημοσιεύει αποδείξεις, που κατά τον ίδιο, δικαιώνουν τα λεγόμενά του.
Ειδικότερα, σε νέα ανάρτηση του στο Twitter, ο κ. Βελόπουλος φέρνει στο φως της δημοσιότητας μία σύμβαση της ΡΑΕ, κατατεθειμένη στις 15/6/2023, όπου προβλέπεται η κατασκευή μονάδας αιολικής ενέργειας κοντά στα Δερβενοχώρια, περιοχή που επλήγη πρόσφατα από εκτεταμένες πυρκαγιές.
Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης στην σχετική του ανάρτηση: «ΕΚΤΑΚΤΟ!Όχι οι φωτιές στα Δερβενοχώρια δεν μπήκαν για τις ανεμογεννήτριες ε; Δείτε λοιπόν τη σύμβαση την επίσημη για τα αιολικά πάρκα στα Δερβενοχώρια από την ΡΑΕ!Είναι ή δεν είναι;».
δσασαδα.JPG
Μένει να φανεί αν ο κ. Βελόπουλος θα φέρει τις εν λόγω καταγγελίες για τις ανεμογεννήτριες και στην ελληνική Βουλή, μαζί με επιπλέον τεκμηρίωση για το συγκεκριμένο ζήτημα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης