Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης για φωτιές: Η κυβέρνηση να ζητήσει επειγόντως βοήθεια και εναέρια μέσα από τη Ρωσία

Λαφαζάνης για φωτιές: Η κυβέρνηση να ζητήσει επειγόντως βοήθεια και εναέρια μέσα από τη Ρωσία
«Ελπίζω η κυβέρνηση να μην βάλει εκ νέου την αντιρώσικη πολιτική πάνω από την βοήθεια στη χώρα και το λαό μας» δήλωσε ο επικεφαλής του ΔΗΚΕΑ
Σχετικά Άρθρα
«Μόνο ο Κυρ. Μητσοτάκης, μιλώντας στη Βουλή, θα μπορούσε να πει το “ανέκδοτο” ότι βρήκε ενισχυμένο(!) το κράτος στην κατάσβεση των πυρκαγιών που καταστρέφουν τη χώρα και μόνο τα σημερινά κόμματα της “αντιπολίτευσης” στη Βουλή θα μπορούσαν να ασκήσουν μια τόσο υποτονική και ανούσια κριτική στην κυβέρνηση για τις εγκληματικές πυροκτόνες ευθύνες της» τονίζει σε δήλωσή του ο επικεφαλής του κόμματος ΔΗΚΕΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.
«Αυτό, όμως, που ήθελα να κάνω τώρα με αυτή τη δήλωση είναι να επαναφέρω μια έκκληση προς την κυβέρνηση, στην οποία έχω ήδη προβεί από ΜΜΕ, να απευθυνθεί επειγόντως προς τις αρχές τις Ρωσίας για άμεση βοήθεια, κυρίως με εναέρια μέσα, με σκοπό την αποτελεσματική κατάσβεση πυρκαγιών που κλιμακώνονται στη χώρα μας, πράγμα που έχει γίνει αρκετά επιτυχώς προηγούμενα χρόνια», σημείωσε ο κ. Λαφαζάνης.
«Ελπίζω η κυβέρνηση να μην βάλει εκ νέου την αντιρώσικη πολιτική πάνω από την βοήθεια στη χώρα και το λαό μας.
Αν και το πάω μακριά, θα πω επιπροσθέτως ότι ελπίζω, επίσης, μια τέτοια έκκληση προς την Ρωσία, μετά τη σχετική προεργασία, πως θα μπορούσε να ανοίξει μια επωφελή χαραμάδα φωτός στο σκοτάδι των ελληνορωσικών σχέσεων», είπε ο επικεφαλής του ΔΗΚΕΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης