Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης: Αυξάνονται όλοι οι μισθοί στο Δημόσιο, μετά από 14 ολόκληρα χρόνια

Μητσοτάκης: Αυξάνονται όλοι οι μισθοί στο Δημόσιο, μετά από 14 ολόκληρα χρόνια
«Οι μισθοί των 650.000 δημοσίων υπαλλήλων παραμένουν χαμηλοί, αλλά κυρίως παραμένουν καθηλωμένοι για 14 ολόκληρα χρόνια», παρατήρησε ο πρωθυπουργός
«Οι νέες διατάξεις, που υπηρετούν την αλλαγή παραδείγματος, αποτελούν μέρος του οδικού μας χάρτη, με τρεις σαφείς κατευθύνσεις, ενίσχυση του εισοδήματος, αντιμετώπιση του κύματος της διεθνούς ακρίβειας και ιδιαίτερη στήριξη στους πιο ευάλωτους, στην οικογένεια και την νέα γενιά.
Αλλά και τρεις σαφείς προϋποθέσεις αδιαπραγμάτευτες και για την κυβέρνηση και για το οικονομικό επιτελείο.
Η συνέχιση της ισχυρής ανάπτυξης, η δημοσιονομική ισορροπία την οποία αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται ποτέ να θέσει σε αμφισβήτηση, αλλά και η σταδιακή αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου της χώρας στην κατεύθυνση που έχουμε υλοποιήσει τα τελευταία 4 χρόνια» είπε ο πρωθυπουργός μιλώντας στη Βουλή επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών.
«Οι μισθοί των 650.000 δημοσίων υπαλλήλων παραμένουν χαμηλοί, αλλά κυρίως παραμένουν καθηλωμένοι για 14 ολόκληρα χρόνια.
Αυτό αλλάζει με τις αυξήσεις που έρχονται σε όλους.
Είτε ανήκουν στα ειδικά μισθολόγια, με το βάρος να δίνεται στις μικρότερες αποδοχές, σε όσους έχουν οικογένεια αλλά και σε όσους κατέχουν θέσεις ευθύνης» πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης