Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στίγκας (Σπαρτιάτες): Δεν αντέχει η Ελλάδα άλλες εθνικές τραγωδίες - Ο λαός θέλει πίσω τη χαμένη αξιοπρέπειά του

Στίγκας (Σπαρτιάτες): Δεν αντέχει η Ελλάδα άλλες εθνικές τραγωδίες -  Ο λαός θέλει πίσω τη χαμένη αξιοπρέπειά του
Η πλειοψηφία των Ελλήνων, συνεχίζει να ζει έως σήμερα με σοβαρά προβλήματα από την παρατεταμένη οικονομική κρίση του 2009, τόνισε ο πρόεδρος των Σπαρτιατών
«Θα αναμέναμε από ένα οικονομικό νομοσχέδιο, κυρίως στην περίοδο της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης που διανύουμε, να είναι πιο γενναιόδωρο για τους οικονομικά ασθενέστερους συμπατριώτες μας, να δίνει ελπίδα στην καθημερινότητά τους και μια προοπτική ανάπτυξης στη χώρα μας. Οι Σπαρτιάτες θα σταθούν δίπλα στους συμπατριώτες μας που δυσκολεύονται να ανταποκριθούν σε βασικές ανάγκες τους», τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Στίγκας, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών.
«Προκαλεί θυμηδία το νομοσχέδιό σας, γιατί ο ελληνικός λαός ανέμενε κάτι πολύ καλύτερο.
Όχι μόνο για να πάρει οικονομικές ανάσες, αλλά και για να κερδίσει την χαμένη αξιοπρέπειά του.
Καταφέρατε να φτωχοποιήσετε την μεσαία τάξη, να εξαθλιώσετε την ελληνική οικογένεια και να σύρετε τρίτεκνους και πολύτεκνους σε τραγικά οικονομικά αδιέξοδα», υποστήριξε στη συνέχεια ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, ενώ ανέφερε για την κυβέρνηση:
«Αντί να σκύψετε ευλαβικά στα οικονομικά προβλήματα των δοκιμαζόμενων Ελλήνων, εσείς συνεχίζετε στην πολιτική των vouchers, των κουπονιών, που παραπέμπουν πλέον σε κουπόνια σίτισης επί γερμανικής κατοχής, τα οποία δεν μπορούν όμως να αντιμετωπίσουν την πείνα.

Σοβαρά προβλήματα από το 2009

Η πλειοψηφία των Ελλήνων, συνεχίζει να ζει έως σήμερα με σοβαρά προβλήματα από την παρατεταμένη οικονομική κρίση του 2009.
Η χρόνια λιτότητα μεγέθυνε διαχρονικά διαρθρωτικά προβλήματα της ελληνικής οικονομίας».
Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, σημείωσε ακόμα ότι «η Ελλάδα ανήκει στις χώρες με τις μικρότερες παροχές για την οικογένεια και το παιδί», ενώ επισήμανε πως «είναι απαραίτητο, όχι αύριο, αλλά χθες, να ληφθούν περαιτέρω μέτρα και να προσφερθεί στήριξη σε αυτές τις οικογένειες, προκειμένου να διασφαλιστεί η ισότιμη συμμετοχή τους στην κοινωνία και να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν».

Δεν αντέχει η Ελλάδα μας άλλες εθνικές τραγωδίες

Τέλος, όσον αφορά στην απώλεια των δύο πιλότων, κατά την διάρκεια αεροπυρόσβεσης στην Εύβοια, ο Βασίλης Στίγκας ανέφερε: «Η απώλειά τους πρέπει να συμπεριληφθεί στις τραγωδίες αυτού του τόπου.
Έπεσαν στο καθήκον και ορθά χαρακτηρίστηκαν ως ήρωες.
Απαιτούμε να κηρυχθεί τριήμερο εθνικό πένθος για την τραγική απώλεια των πιλότων μας και όχι μόνο στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Δεν αντέχει η Ελλάδα μας άλλες εθνικές τραγωδίες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης