Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ενδέχεται να υπάρξει και πέμπτος υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και είναι η πιο προφανής επιλογή

Ενδέχεται να υπάρξει και πέμπτος υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και είναι η πιο προφανής επιλογή
Ο Σωκράτης Φάμελλος δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του στις 3 Σεπτεμβρίου η οποία άλλωστε αποτελεί και την καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση υποψηφιοτήτων
Μπορεί για την ώρα οι κατατεθειμένες υποψηφιότητες για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να φαντάζουν οι .. γωνστές τέσσερις, δηλαδή, οι Αχτσιόγλου, Τσακαλώτος, Παππάς και Τζουμάκας, ωστόσο δεν αποκλείεται η έκπληξη να έρθει από την πλέον προφανή επιλογή, τον προσωρινό Πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο.
Και αυτό διότι ο κ. Φάμελλος σε πολυάριθμες συνεντεύξεις που έχει παραχωρήσει, όχι μόνο δεν διαψεύδει μία πιθανή κατάθεση υποψηφιότητας, αλλά και παραπέμπει στην καταληκτική ημερομηνία της 3ης Σεπτεμβρίου (στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ), οπότε και θα κατατεθούν επίσημα οι υποψηφιότητες.
Φυσικά σε αυτήν την περίπτωση το έργο του Σωκράτη Φάμελλου θα είναι δύσκολο, καθώς οι έτεροι υποψήφιοι θα έχουν ήδη πραγματοποίησει τις περιοδείες τους και θα έχουν συμμετάσχει στο σχετικό debate αποσπώντας μεγάλη προβολή, ωστόσο τίποτα δε θα πρέπει να αποκλείεται όταν μιλάμε για τις εσωτερικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ.
Άλλωστε η μέχρις στιγμής παρουσία του κ. Φάμελλου, ως προσωρινού Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, κρίνεται από τους συντρόφους του θετική, ενώ επαινείται και ο συγκροτημένος και μετρημένος πολιτικός του λόγος.
Σε κάθε περίπτωση, οποιοδήποτε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ επιδιώξει να κάνει την έκπληξη, διεμβολίζοντας την γνωστή ως τώρα τετράδα των υποψηφίων, θα έχει την ευκαιρία να την πραγματοποίησει ως τις 3 Σεπτεμβρίου οπότε και η σχετική λίστα θα κλείσει οριστικά με την έναρξη του συνεδριακού διαλόγου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης