Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς (ΣΥΡΙΖΑ): Εξόφθαλμο δούναι και λαβείν οι διορισμοί στον Αρειο Πάγο

Παππάς (ΣΥΡΙΖΑ): Εξόφθαλμο δούναι και λαβείν οι διορισμοί στον Αρειο Πάγο
«Θα προκαλούσε μόνο γέλιο αν δεν ήταν τόσο επικίνδυνο»
Σχετικά Άρθρα
«Θα προκαλούσε μόνο γέλιο αν δεν ήταν τόσο επικίνδυνο για τη Δημοκρατία το εξόφθαλμο πολιτικο-δικαστικό δούναι και λαβείν, που εξ αρχής γνωρίζαμε και σήμερα έγινε πραγματικότητα», αναφέρει ο βουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, σχετικά με την τοποθέτηση της κ. Ιωάννας Κλάπα-Χριστοδουλέα ως νέας προέδρου του Αρείου Πάγου και της κ. Γεωργίας Αδειλίνη ως εισαγγελέως του Ανωτάτου Δικαστηρίου.
«Οι τοποθετήσεις των κ.κ. Κλάπα και Αδειλίνη στις θέσεις της Προέδρου και της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, αντίστοιχα, μας επιβεβαίωσαν», δηλώνει ο κ. Παππάς και προσθέτει:
Οι πρωταγωνιστές του Ειδικού Δικαστηρίου για τις τηλεοπτικές άδειες προήχθησαν, υπερπηδώντας μάλιστα (στην περίπτωση της κυρίας Κλάπα) πολλούς αρχαιότερους και αξιολογότατους Αρεοπαγίτες.
Η απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου και οι προαγωγές τους έχουν, προφανώς, ισχυρή πολιτική συσχέτιση. Είναι, πλέον, όλοι εκτεθειμένοι».
Και καταλήγει ο κ. Παππάς: «Τους ενημερώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε το δημόσιο συμφέρον και να αντιστεκόμαστε στην εργαλειοποίηση της Δικαιοσύνης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης