Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παρέμβαση Σπαρτιατών για πυρκαγιές: Μια σύντομη διαβούλευση με τον Putin θα αρκούσε για να έχουμε τα κορυφαία Beriev

Παρέμβαση Σπαρτιατών για πυρκαγιές: Μια σύντομη διαβούλευση με τον Putin θα αρκούσε για να έχουμε τα κορυφαία Beriev
Σήμερα είναι μια μαύρη μέρα για την Πατρίδα μας, αναφέρε η ανακοίνωση των Σπαρτιατών...
Από το βήμα της Bουλής ο βουλευτής των Σπαρτιατών, Ιωάννης Δημητροκάλλης, αναφερόμενος στις πυρκαγιές που κατακαίουν από άκρη σε άκρη την Ελλάδα… κατήγγειλε τις εγκληματικές παραλείψεις της κυβέρνησης, επισημαίνοντας πως μια σύντομη διαβούλευση με τη Ρωσία του Vladimir Putin θα αρκούσε για να έχουμε εξοπλίσει «τα πυροσβεστικά εναέρια μέσα μας με τα κορυφαία αεροπλάνα Beriev».
«Σήμερα είναι μια μαύρη μέρα για την Πατρίδα μας.
Ανείπωτος είναι ο πόνος για το πλήρωμα του μοιραίου Canadair CL 215 που κατέπεσε το μεσημέρι στην περιοχή του Πλατανιστού στην Κάρυστο.
Πονάμε σαν να είναι μέλη της οικογενείας μας.
Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε με τον πιο τραγικό τρόπο για την πρόσφατη ανάδειξη των ελλείψεων στα σύγχρονα μέσα αεροπροστασίας» αναφέρεται.

«Επιτέλους μέχρι εδώ!»

Αν μη τι άλλο, η αμηχανία της κυβέρνησης της ΝΔ μπροστά στη μεγάλη καταστροφή είναι τραγική...
«Τα Canadair CL-215 επιχειρούν αποστολές αεροπυρόσβεσης και έρευνας και διάσωσης σε όλη την Ελλάδα από τον Δεκέμβριο του 1975 έως σήμερα, ενώ στην κυριολεξία πρέπει να αναγνωρίσουμε, ότι είναι οι σωτήρες της πατρίδας μας.
Επιτέλους μέχρι εδώ!
Η πυρόσβεση πλέον στην Ελλάδα – εξαιτίας των εγκληματικών παραλείψεων της Κυβέρνησης- έχει φθάσει στα όριά της με αποτέλεσμα κάθε χρόνο να μετράμε νεκρούς στο έδαφος και στον αέρα.
Στους οικείους των δύο ηρώων, της 355ης Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της 112ης Πτέρυγας Μάχης, εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας, καθώς και την ελπίδα να μην υπάρξουν άλλα θύματα στα πύρινα μέτωπα» καταλήγουν οι Σπαρτιάτες.

«Μητσοτάκης σαν να λέμε Rama»

Στη συνέχεια, ο κ. Δημητροκάλλης, αφού επέρριψε ευθύνες στην ελληνική κυβέρνηση, πρόσθεσε ότι όπως η αλβανική κυβέρνηση φυλάκισε τον Φρέντι Μπελέρη, έτσι και στην Ελλάδα φυλακίστηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ώστε να πάρουν ψήφους.
«Αλλά δεν θα το πετύχετε», κατέληξε ο βουλευτής των Σπαρτιατών απευθυνόμενος προς τα έδρανα της Νέας Δημοκρατίας.
«Είναι όνειδος και ντροπή ο Έλληνας εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρας, Φρέντι Μπελέρης, να έχει φυλακιστεί παράνομα από τους Αλβανούς και η κυβέρνηση της Ελλάδας να είναι ανίκανη να κάνει το παραμικρό.
Βέβαια, την ίδια τακτική εφαρμόζετε κι εσείς και η κυβέρνησή σας που φυλάκισε τον Ηλία Κασιδιάρη για να του πάρει τις ψήφους και τελικά απέτυχε παταγωδώς, όπως απέτυχε και ο Ράμα στις εκλογές της Χειμάρρας», είπε συγκεκριμένα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης