Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης για ψήφο αποδήμων: Πιο υπεύθυνη η Κωνσταντοπούλου από τον ΣΥΡΙΖΑ - Πατριώτης της φακής ο Βελόπουλος

Μητσοτάκης για ψήφο αποδήμων: Πιο υπεύθυνη η Κωνσταντοπούλου από τον ΣΥΡΙΖΑ - Πατριώτης της φακής ο Βελόπουλος
Ο Πρωθυπουργός απευθυνόμενος στην πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ «να πάρει διδάγματα από την υπεύθυνη στάση της κ. Κωνσταντοπούλου»
Το εγκώμιο της Ζωής Κωνσταντοπούλου έπλεξε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής, αναφερόμενος στην θετική στάση της Πλεύσης Ελευθερίας για το νομοσχέδιο που φέρνει τροποιήσεις στα κριτήρια της ψήφου των αποδήμων.
Ο κ. Μητσοτάκης επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ για το “όχι” στη νέα ρύθμιση, χαρακτηρίζοντας μάλιστα κατ’ αντιδιαστολή υπεύθυνη τη στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Πιο συγκεκριμένα απευθυνόμενος στην πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρότεινε: “Να πάρετε διδάγματα από την υπεύθυνη στάση της κ. Κωνσταντοπούλου. Η ζωή τα έφερε έτσι, η κ. Κωνσταντοπούλου να είναι πολύ πιο υπεύθυνη στο ζήτημα αυτό από τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ”. Στις δε αντιδράσεις από τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχολίασε: “Γιατί ενοχλείστε; Αλήθεια είναι”.
Σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος, ο Πρωθυπουργός εξαπέλυσε βέλη στον Κυριάκο Βελόπουλο, καθώς η Ελληνική Λύση είχε ξεκαθαρίσει εδώ και μέρες ότι δεν πρόκειται να υπερψηφίσει τις σχετικές ρυθμίσεις.
«Η Ιστορία θα μας κρίνει όλους, όπως και τον κ.Βελόπουλο», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης, σχολιάζοντας ότι η Ελληνική Λύση άλλαξε τη στάση της σε “παρών” ενώ είχε ψηφίσει την ίδια ακριβώς ρύθμιση πριν ενάμιση χρόνο.
«Μάλλον έπαιξε ρόλο το 0,7% που πήρατε στους Έλληνες του εξωτερικού για να αλλάξετε τη στάση σας. Νισάφι πια. Αμάν πια με τους πατριώτες της φακής», κατέληξε ο Πρωθυπουργός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης