Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσακαλώτος (ΣΥΡΙΖΑ): Στο εξής κάθε άνοιξη να φέρνει η κυβέρνηση στη Βουλή τον αντιπυρικό σχεδιασμό

Τσακαλώτος (ΣΥΡΙΖΑ): Στο εξής κάθε άνοιξη να φέρνει η κυβέρνηση στη Βουλή τον αντιπυρικό σχεδιασμό
Δήλωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου για τη μεγάλη πυρκαγιά στη Ρόδο
Σχετικά Άρθρα
"Οι εικόνες που έρχονται από τη Ρόδο δεν μπορούν να περιγραφούν με λόγια. Ακόμα μια φορά, είμαστε αντιμέτωποι με μια τεράστια οικολογική καταστροφή και τον πόνο και την αγωνία των ανθρώπων που καταστράφηκαν ή κινδυνεύουν να καταστραφούν οι περιουσίες τους και τα χωριά τους. Το να πούμε ότι η σκέψη μας είναι μαζί τους είναι λίγο. Το να πούμε ότι είμαστε διαθέσιμοι για κάθε βοήθεια είναι αυτονόητο", αναφέρει, σε ανάρτησή του στο Facebook, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ευκλείδης Τσακαλώτος.
"Όμως, οι πολιτικοί δεν είμαστε απλά για να διαπιστώνουμε", σχολιάζει ο κ. Τσακαλώτος, επισημαίνοντας ότι οι πολιτικοί είναι πρωτίστως για να δίνουν λύσεις, να εκφέρουν και να υλοποιούν πολιτικές που πρέπει να σχεδιάζονται σωστά και έγκαιρα, "που δεν περιορίζονται στην "καθιερωμένη" πια δήλωση κάθε Ιουνίου ότι "είμαστε πανέτοιμοι"".
Ο ίδιος υπογραμμίζει ότι "επειδή η πρόληψη πρέπει να είναι βασικός στόχος κάθε στρατηγικής, θεωρώ ότι η πρόταση -μεταξύ άλλων- για κατάθεση και συζήτηση στη Βουλή κάθε άνοιξη του αντιπυρικού σχεδιασμού της κυβέρνησης είναι αναγκαία. Για να ξέρουμε όλοι και όλες, έγκαιρα και έγκυρα, τι σχεδιασμός υπάρχει και να συμβάλλουμε στη διαμόρφωσή του". "Και φυσικά δεν ξεχνάμε ποτέ την κάθε λογής υποστήριξη στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής", προσθέτει ο κ. Τσακαλώτος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης