Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κύβος ερρίφθη - Συμφώνησαν σε debate οι τέσσερις υποψήφιοι - Σύγκρουση για την ημερομηνία

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κύβος ερρίφθη - Συμφώνησαν σε debate οι τέσσερις υποψήφιοι - Σύγκρουση για την ημερομηνία
Μεταξύ των υποψηφίων υπήρξε διαφωνία ως προς την ημερομηνία αλλά και τον αριθμό των τηλεμαχιών με τον Νίκο Παππά να ζητάει δύο τηλεμαχίες, ενώ οι υπόλοιποι τρεις ενέμειναν στην πραγματοποίηση μίας
Σχετικά Άρθρα
Συνάντηση είχαν σήμερα οι τέσσερις υποψήφιοι για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ με τους δύο γραμματείς του κόμματος Ράνια Σβίγκου και Γιώργο Βασιλειάδη, κατά την οποία συμφωνήθηκε κατ' αρχήν η διεξαγωγή της τηλεμαχίας, μετά και την επιστολή της κρατικής τηλεόρασης που έδωσε το πράσινο φως για την μετάδοση του σχετικού debate.
Εντούτοις, μεταξύ των υποψηφίων υπήρξε διαφωνία ως προς την ημερομηνία αλλά και τον αριθμό των τηλεμαχιών με τον Νίκο Παππά να ζητάει δύο τηλεμαχίες, ενώ οι υπόλοιποι τρεις ενέμειναν στην πραγματοποίηση μίας.
Ως εκ τούτου, δεν υπήρχε καταληκτική συμφωνία για τον ορισμό της ημερομηνίας.
Υπενθυμίζεται, ότι από την πλευρά της Έφη Αχτσιόγλου είχε δηλώσει δημόσια την άποψη της για την διεξαγωγή μίας και μόνο τηλεμαχίας, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για σφιχτό χρονοδιάγραμμα της πρώην Υπουργού Εργασίας, καθώς έχει ήδη κλείσει περιοδείες στη Βόρεια Ελλάδα.
Τέλος, στην συνάντηση των τεσσάρων επιβεβαιώθηκε ότι το πλαίσιο της εκλογικής διαδικασίας θα είναι παρεμφερές με εκείνο του 2021 (της εκλογής Α. Τσίπρα δηλαδή) με το δικαίωμα ψήφου, δηλαδή, να παραχωρείται και σε όσους προσέρχονται για εγγραφή ανήμερα της εκλογής ηγεσίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης