Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Η «σωστή πλευρά της ιστορίας» οδηγεί την Ελλάδα σε ανυποληψία

Ελληνική Λύση: Η «σωστή πλευρά της ιστορίας» οδηγεί την Ελλάδα σε ανυποληψία
Την διπλωματική στρατηγική «προβλέψιμου συμμάχου» καταγγέλλει η Ελληνική Λύση τονίζοντας ότι οδηγεί σε ήττες, όπως είναι η παραχώρηση εξοπλισμού από την Σ. Αραβία στην Τουρκία
Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση του κόμματος του Κυριάκου Βελόπουλου τονίζει: «Η συμφωνία-μαμούθ που υπέγραψε η Σαουδική Αραβία με την Τουρκία, για την απόκτηση μη επανδρωμένων αεροσκαφών, αποτελεί τη μεγαλύτερη αμυντική συμφωνία στην ιστορία της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας. Η Ελληνική Λύση είχε έγκαιρα προειδοποιήσει ότι η Ν.Δ., επιλέγοντας τον ρόλο του δεδομένου συμμάχου, είχε καταστήσει την Ελλάδα ως 'παρία' στις διεθνείς εξελίξεις. Είχαμε μάλιστα απαιτήσει την άμεση επιστροφή της πολύτιμης για την ελληνική αεράμυνα, συστοιχίας Patriot, την οποία η Ν.Δ. είχε παραχωρήσει στην Σαουδική Αραβία, δωρεάν! Δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε», τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Ελληνικής Λύσης.

Καταλήγοντας, η Ελληνική Λύση επισημαίνει ότι «μετά και από αυτή την εξέλιξη, όσοι επιμένουν να διατηρούν το συγκεκριμένο οπλικό σύστημα, πληρωμένο απο τον ιδρώτα και το αίμα του ελληνικού λαού στη Σαουδική Αραβία, θα λογοδοτήσουν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης