Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σ. Τζουμάκας (ΣΥΡΙΖΑ): Μόνο το 10% των πυρκαγιών είναι από αμέλεια - Θέλουν να κάνουν φωτοβολταϊκά στα Δερβενοχώρια

Σ. Τζουμάκας (ΣΥΡΙΖΑ): Μόνο το 10% των πυρκαγιών είναι από αμέλεια - Θέλουν να κάνουν φωτοβολταϊκά στα Δερβενοχώρια
Ούτε το 10% των πυρκαγιών δεν είναι από αμέλεια ισχυρίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Τζουμάκας
Στην πρότερη εμπειρία του από τις Κυβερνήσεις Σημίτη, όπου διετέλεσε Υπουργός Γεωργίας, στήριξε ο Στέφανος Τζουμάκας την άποψη ότι οι πυρκαγιές στη χώρα αποτελούν προϊόν σχεδίου.
«Γιατί στα Δερβενοχώρια; Είναι γιατί θέλουν να κάνουν ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά» υποστήριξε απαντώντας ο ίδιος στην ερώτηση που έθεσε.

Εγώ πολιτική οι άλλοι συνδικαλισμό

Φυσικά, το άλλοτε ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κούρσα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ όπου συμμετέχει ως υποψήφιος.
Χαρακτήρισε, μάλιστα, εαυτόν ως την μόνη πολιτική υποψηφιότητα και εγκάλεσε τους συντρόφους του για «πολιτικό συνδικαλισμό» ήτοι για τακτικισμούς και μικροπολιτική.
«Είναι πολιτική με μικρό ορίζοντα» σημείωσε χαρακτηριστικά. Για να συμπληρώσει: «Στη δεξιά κουλτούρα υπάρχουν δύο έννοιες, ο ιδιοκτήτης και ο ελεγκτής. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτά. Όποιος θέλει να είναι ιδιοκτήτης, τον κατατάσσω δεξιός».
Ερωτηθείς για το κατά πόσο «είναι δεξιοί η Αχτσιόγλου, ο Παππάς και ο Τσακαλώτος», απάντησε «Όχι είναι αριστεροί προοδευτικοί άνθρωποι, αλλά αν δηλώνουν ιδιοκτήτες...» αφήνοντας υπόνοιες για την ιδεολογική κατεύθυνση των συνυποψηφίων του.
Τέλος, ο κ. Τζουμάκας διευκρίνισε ότι αν εκλεγεί η μεσαία τάξη θα είναι η πρώτη του προτεραιότητα -«ο βιομήχανος είναι ο... προλετάριος της νέας εποχής» ήταν μια χαρακτηριστική αποστροφή του στη συγκεκριμένη ενότητα της συζήτησης- και υπογράμμισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται λύσεις, τέρμα η περιγραφική προπαγάνδα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης