Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκανδαλίδης (ΠΑΣΟΚ): Αυτόνομη στρατηγική με καθαρά «πράσινους» υποψήφιους στις Περιφερειακές εκλογές

Σκανδαλίδης (ΠΑΣΟΚ): Αυτόνομη στρατηγική με καθαρά «πράσινους» υποψήφιους στις Περιφερειακές εκλογές
Ο υπεύθυνος του Τομέα Αυτοδιοίκησης του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης ανέπτυξη την στρατηγική του κόμματος εν όψει των επερχόμενων περιφερειακών εκλογών σε τηλεοπτική του συνέντευξη
Σχετικά Άρθρα
Ο Κώστας Σκανδαλίδης, συντονιστής του Τομέα Αυτοδιοίκησης του ΠΑΣΟΚ και με κομβικό ρόλο στην έγκριση των εκλεκτών της Τρικούπη για τις 13 Περιφέρειες της χώρας, τόνισε ότι το κόμμα θα προκρίνει αυτόνομα κατεβάσματα υποψηφιοτήτων στις επερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές.
Ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο το ΠΑΣΟΚ θα επιδιώξει να κλείσει την πόρτα της συνεργασίας στον ΣΥΡΙΖΑ και να εκμεταλλευτεί το πολιτικό κενό που αφήνει η Κουμουνδούρου μέχρι να εκλέξει νέα ηγεσία.
Ο άλλοτε Υπουργός Εσωτερικών αιτιολόγησε την στρατηγική του ΠΑΣΟΚ να στηρίξει τους δικούς του υποψήφιους στις 13 περιφέρειες της επικράτειας, επισημαίνοντας τα πολιτικά χαρακτηριστικά που έχει η ψήφος στις περιφερειακές εκλογές, αφού τις χαρακτήρισε «καθαρά πολιτική αναμέτρηση».
Δεν είναι τυχαίο ότι ο κ. Σκανδαλίδης έκανε λόγο για εκλογές που είναι «μεσοσταθμός», δηλαδή μία ενδιάμεση κάλπη ανάμεσα στις τελευταίες εθνικές εκλογές και τις Ευρωεκλογές του 2024.
Για το λόγο αυτό, το ΠΑΣΟΚ έχει προκρίνει το πρόσωπο του Δημήτρη Κουρέτα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, μία υποψηφιότητα για την οποία η Τρικούπη θα επιδιώξει να μην στηριχθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Αντίστοιχα, στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει ήδη επιλεγεί -και αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα μετά την περιπέτεια της χώρας με τις πυρκαγιές- ο κ. Νικηφόρος Παπανικόλας, που ως Υπεύθυνος Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, πρόκειται να συκγροτήσει μία αμιγώς «πράσινη» υποψηφιότητα.
Αναμένεται να διαπιστωθεί πώς θα μεταφραστεί αυτή η στρατηγική της Τρικούπη και ως προς τα πρόσωπα που θα επιλεγούν και στις υπόλοιπες 11 περιφέρειες της χώρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης