Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπίρτζης για εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν συμμετέχω σε στημένες διαδικασίες»

Σπίρτζης για εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν συμμετέχω σε στημένες διαδικασίες»
Ο κ. Σπίρτζης χρησιμοποίησε τη φράση «κόμμα διευθετήσεων» ως ενδεχόμενο κίνδυνο για τον ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας αιχμές ότι «δεν μπορεί η πρώτη προτεραιότητα που έχει κάθε στέλεχος να είναι τι διαπραγμάτευση θα κάνει με όποιον υποψήφιο στηρίζει, για τον δικό του ρόλο την επόμενη μέρα»
Τις ενστάσεις του για το χρονοδιάγραμμα και τον οδικό χάρτη μέσω του οποίου ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγείται στην εκλογή νέου προέδρου εξέφρασε εκ νέου το στέλεχος του κόμματος και πρώην υπουργός, Χρήστος Σπίρτζης, απαντώντας, μάλιστα, ότι «δεν μετέχει σε στημένες διαδικασίες», σε ερώτηση που δέχτηκε για το πρόσωπο που θα στηρίξει στις εσωκομματικές εκλογές.
Ο κ. Σπίρτζης, μιλώντας στο OPEN, χρησιμοποίησε τη φράση «κόμμα διευθετήσεων» ως ενδεχόμενο κίνδυνο για τον ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας αιχμές ότι «δεν μπορεί η πρώτη προτεραιότητα που έχει κάθε στέλεχος να είναι τι διαπραγμάτευση θα κάνει με όποιον υποψήφιο στηρίζει, για τον δικό του ρόλο την επόμενη μέρα».
«Εδώ βλέπουμε να στηρίζουν έναν υποψήφιο πρόεδρο άνθρωποι οι οποίοι πιστεύουν τελείως διαφορετικά πράγματα», σχολίασε επικριτικά ο Χρήστος Σπίρτζης και έθεσε το ερώτημα για το τι θα γίνει «αν η λήψη πολιτικών αποφάσεων στο Συνέδριο, είναι σε αναντιστοιχία με αυτά που ο υποψήφιος πρόεδρος που θα εκλεγεί τον Σεπτέμβριο έχει πει;».
Σε ερώτηση για το ποιον στηρίζει μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων ο κ. Σπιρτζης επεσήμανε: «Αφού, είπα ότι δεν μετέχω σε στημένες διαδικασίες, πώς γίνεται να στηρίζω κάποιον όταν δεν μετέχω;», διευκρινίζοντας, πάντως, ότι «δεν υπάρχει κίνδυνος διάσπασης και ότι ο ίδιος θα παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης