Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση προς βουλευτές ΝΔ: Παραιτηθείτε για να αποτρέψετε την προδοσία της πατρίδας

Ελληνική Λύση προς βουλευτές ΝΔ: Παραιτηθείτε για να αποτρέψετε την προδοσία της πατρίδας
«Ο Κ. Μητσοτάκης δεν προετοιμάζει απλά “Πρέσπες του Αιγαίου”, αλλά μία νέα προδοσία και ακρωτηριασμό της χώρας» τονίζει σε οξύτατους τόνους η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης
Σε παραίτηση καλεί η Ελληνική Λύση τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας «που διαθέτουν ακόμα αξιοπρέπεια», υποστηρίζοντας ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο θα δείξουν την αντίθεσή τους στην προαναγγελία Μητσοτάκη για εθνικές υποχωρήσεις, που για το κόμμα ισούται «με προδοσία της πατρίδας».
Πιο αναλυτικά, σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος του Κυριάκου Βελόπουλου αναφέρονται τα εξής:

«Η δήλωση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, με την οποία προαναγγέλλει εθνικές υποχωρήσεις στην δήθεν διαπραγμάτευση με την βάρβαρη Τουρκία, συνιστά προαναγγελία εθνικής μειοδοσίας και απεμπόλησης κυριαρχικών δικαιωμάτων.
Φαίνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν προετοιμάζει απλά νέες “Πρέσπες του Αιγαίου”, αλλά μία νέα προδοσία και ακρωτηριασμό της χώρας.
Η Ελληνική Λύση καλεί τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που διαθέτουν ακόμα εθνική υπερηφάνεια και εθνική αξιοπρέπεια, να υποβάλουν την παραίτησή τους, ώστε να αποτρέψουν την προδοσία της πατρίδας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης