Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΚΚΕ: Σε πλήρη εξέλιξη τα σχέδια ΝΑΤΟ για συνδιαχείριση σε Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο

ΚΚΕ: Σε πλήρη εξέλιξη τα σχέδια ΝΑΤΟ για συνδιαχείριση σε Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο
Χρειάζεται επαγρύπνηση αναφέρει το ΚΚΕ
Σχετικά Άρθρα
Τα σχέδια του ΝΑΤΟ για συνδιαχείριση σε Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο με την Τουρκία είναι σε πλήρη εξέλιξη αναφέρει το ΚΚΕ, το οποίο καλεί το λαό σε επαγρύπνση.
«Είναι προφανές ότι με ορόσημο τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ προχωράει, με γρήγορους ρυθμούς, το σχέδιο επικίνδυνων διευθετήσεων στα ελληνοτουρκικά, υπό ευρωατλαντική εποπτεία.
Αυτό το έδαφος στρώνουν και οι απαράδεκτες αναφορές του πρωθυπουργού για "υποχωρήσεις ως αφετηρία διαπραγμάτευσης", όπως και η νεόκοπη φράση για "πυρήνα της διαφοράς", που παραπέμπει σε ζητήματα κυριαρχίας.
Όλα τα υπόλοιπα περί "ιστορικών ευκαιριών" δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, γιατί η διαπραγμάτευση δεν γίνεται μεταξύ λαών, αλλά μεταξύ αστικών τάξεων, που μοναδικό κριτήριό τους είναι η προώθηση των δικών τους συμφερόντων πάνω στις πλάτες τόσο του ελληνικού όσο και του τούρκικου λαού.
Χρειάζεται επαγρύπνηση γιατί τα ΝΑΤΟϊκά σχέδια συνδιαχείρισης του Αιγαίου και της Αν. Μεσογείου, για τα οποία είχε προειδοποιήσει και προεκλογικά το ΚΚΕ, είναι σε πλήρη εξέλιξη» αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΚΚΕ με αφορμή την χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης