Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λοβέρδος: Τελείωσε το ΠΑΣΟΚ για μένα, καμία συνομιλία με ΝΔ

Λοβέρδος: Τελείωσε το ΠΑΣΟΚ για μένα, καμία συνομιλία με ΝΔ
Δεν είχα συμφωνήσει κάτι, πριν πάρω την απόφαση μου υπογράμμισε ο κ.Λοβέρδος
Σχετικά Άρθρα
Για εμένα το ΠΑΣΟΚ τελείωσε, δεν έχω καμία συνομιλία με τη ΝΔ υποστήριξε ο Ανδρέας Λοβέρδος αναφερόμενος στην πρόσφατη απόφαση του να παραιτηθεί από οποιαδήποτε ιδιότητα είχε μέχρι πρότινος στο ΠΑΣΟΚ.
«Το ΠΑΣΟΚ για μένα τελείωσε.
Στο κόμμα και τον πρόεδρό του έχω ευχηθεί να πάνε όσο το δυνατόν καλύτερα, να αποδώσουν οι προσπάθειές τους, αλλά εγώ όχι πια.
Είμαι πολιτικός, έχω θέματα για τα οποία μπορώ να μιλώ χωρίς να ξεγελάω κανέναν, για την Παιδεία, Υγεία, Εξωτερική Πολιτική και οπωσδήποτε το Σύνταγμα το οποίο φαίνεται πως θα προταθεί η αναθεώρησή του και πάλι σε έναν χρόνο.
Θα παρεμβαίνω στο δημόσιο διάλογο αλλά όχι πληθωρικά.
Όχι κάθε μέρα» τόνισε μιλώντας στην τηλεόραση του Open ο κ.Λοβέρδος, ο οποίος υπογράμμισε πως δεν είχε καμία συνομιλία με τη ΝΔ, όταν έλαβε την απόφαση του να φύγει από το ΠΑΣΟΚ.

Καμία συνομιλία με ΝΔ

«Δεν έχω καμία συνομιλία και μάλιστα το είπα στην ανακοίνωσή μου ότι η απόφασή μου είναι για καλό και είναι πεντακάθαρη.
Δεν είχα συμφωνήσει κάτι πριν το κάνω.
Το έκανα γιατί θα το έκανα σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν είχα εκλεγεί.
Βέβαια, αν είχα εκλεγεί θα ήταν πιο δύσκολο.
Ήταν τόσο μεγάλες οι διαφορές στα θέματα, όπως της Υγείας, που δεν υπήρχε περίπτωση να μην υπάρξει σύγκρουση.
Στην κοινοβουλευτική μου ομάδα ξέρουν πόσες φορές έλεγα πως η γνώμη μου είναι άλλη και δεν θα κάνω κάτι διαφορετικό από αυτό που λέει το κόμμα. Δεν ήθελα.
Και το ΠΑΣΟΚ και την ηγεσία του και εμένα, συνέφερε να μην συγκρουόμαστε γιατί δεν θέλω να έχω περιορισμό στον πολιτικό μου λόγο.
Και εκείνοι δεν θέλανε να έχουν καθημερινές τριβές με στελέχη τους, όπως εγώ» επισήμανε ο κ.Λοβέρδος.

Στρατηγικού χαρακτήρα διαφορές

Σε ερώτηση για το περιεχόμενο της επιστολής που απέστειλε στον Νίκο Ανδρουλάκη, είπε ότι «η επιστολή μου είχε κορυφαίες διαφορές, στρατηγικού χαρακτήρα».
«Είπα πως αυτό είναι άκρως εμπιστευτικό. Το σεβάστηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Το σέβομαι και εγώ και αυτό έμεινε στα μεταξύ μας» είπε ο κ.Λοβέρδος, ο οποίος έκανε λόγο για ένα «βελούδινο διαζύγιο» και μια «πράξη απελευθέρωσης».
«Για μένα και οι απόψεις μου θα είναι αυτές που είναι χωρίς περιορισμούς και από την άλλη έχω απόλυτο περιθώριο να κάνω πολλά πράγματα.
Και θα δω τι θα κάνω.
Αλλά δεν έχω το άγχος εάν θα το κάνω αύριο ή θα το κάνω τον Σεπτέμβριο.
Λέγανε πως πάω για περιφερειάρχης.
Εγώ δεν το ήξερα αυτό.
Όταν σέβεσαι κάποιον, του λες «το θες αυτό ή δεν το θες» δεν παίζεις πάνω στην πλάτη του. Τα σταμάτησα αυτά» ανέφερε ο κ.Λοβέρδος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης