Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βαρβιτσιώτης: Περιμένουμε γενναία πακέτα μειώσεων από τους ακτοπλόους για την ελληνική οικογένεια

Βαρβιτσιώτης: Περιμένουμε γενναία πακέτα μειώσεων από τους ακτοπλόους για την ελληνική οικογένεια
«Οι ακτοπλόοι είπαν ότι θα παρουσιάσουν τις επόμενες ημέρες σοβαρές εκπτώσεις» υπογράμμισε ο M. Βαρβιτσιώτης
Σχετικά Άρθρα
Μήνυμα προς τους ακτοπλόους να παρουσιάσουν γενναία πακέτα με μειώσεις στα εισιτήρια των πλοίων που να απευθύνονται στην ελληνική οικογένεια, απηύθυνε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μ. Βαρβιτσιώτης.
Ο κ. Βαρβιτσιώτης μιλώντας στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, τόνισε ότι οι ακτοπλοϊκές εταιρείες δεν μπορεί να είναι αμέτοχες σε αυτό το οποίο έχει περάσει η ελληνική κοινωνία λόγω της ενεργειακής και πληθωριστικής κρίσης και ότι δεν μπορεί να εξανεμιστεί ο μισθός και το εισόδημα της ελληνικής οικογένειας για τη μεταφορά της σε ένα νησί.
Αφού εξήγησε ότι σε μια απελευθερωμένη αγορά δεν μπορεί να υπάρξουν νομικά εργαλεία επιβολής ναύλου, έκανε σαφές πως η κυβέρνηση ζήτησε από τους ακτοπλόους να αναλάβουν ένα μέρος της κρίσης, να έρθουν με πακέτα που δεν θα κάνουν αδύνατες τις διακοπές στους Έλληνες πολίτες με στόχο να διευκολυνθεί η οικογένεια που με 3-4 άτομα και με το αυτοκίνητό της θέλει να πάει διακοπές.
«Οι ακτοπλόοι είπαν ότι θα παρουσιάσουν τις επόμενες ημέρες σοβαρές εκπτώσεις» υπογράμμισε ο κ. Βαρβιτσιώτης.
Σημείωσε ακόμη ότι το επόμενο δίμηνο αναμένεται να μετακινηθούν τέσσερα εκατομμύρια επιβάτες και ότι εξ αυτών μόνο το ένα εκατομμύριο έχει κλείσει εισιτήρια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης