Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Κλείδωσε και ανακοινώνεται η υποψηφιότητα Τσακαλώτου - Έρχονται επίσημες ανακοινώσεις

ΣΥΡΙΖΑ: Κλείδωσε και ανακοινώνεται η υποψηφιότητα Τσακαλώτου - Έρχονται επίσημες ανακοινώσεις
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του σε ανοιχτή εκδήλωση του εντός της εβδομάδας
Μετά την Έφη Αχτσιόγλου και ο Ευκείδης Τσακαλώτος μπαίνει στην κούρσα της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες βολιδοσκόπησε τις προθέσεις των υπόλοιπων στελεχών (κυρίως της Ομπρέλας) και πήρε την απόφαση να ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητά του.
Ο άλλοτε Υπουργός Οικονομικών σκοπεύει να ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητά του σε δημόσια εκδήλωση που θα γίνει στην Αθήνα την Παρασκευή και φυσικά θα ακολουθήσει η επίσημη κατάθεση του ονόματός του στη σχετική λίστα που θα ανοίξει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.
Πλέον, αναμένονται με ενδιαφέρον οι κινήσεις των υπόλοιπων στελεχών που προαλείφονται για υποψήφιοι τους με τα φώτα να πέφτουν στον Νίκο Παππά και τον Παύλο Πολάκη

Στην κούρσα και η Αχτσιόγλου

Ήδη, ανάλογη απόφαση για κατάθεση υποψηφιότητας έχει λάβει και η Έφη Αχτσιόγλου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως με τον Γ. Δραγασάκη, Θ. Θεοχαρόπουλο, Ν. Μπίστη, Κ. Ζαχαριάδη, η Μ. Ξενογιαννακοπούλου, Γ. Ραγκούση, με στόχο την όσο τον δυνατόν μεγαλύτερη αποδοχή.
Η πρώην υπουργός Εργασίας μοιάζει σήμερα το απόλυτο φαβορί για να διαδεχτεί τον Αλέξη Τσίπρα στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι δημοφιλέστατη στον κύκλο του ΣΥΡΙΖΑ.
Μάλιστα, κατά τη θητεία της στο υπουργείο Εργασίας διακρίθηκε για την εργατικότητά της, ενώ τα τελευταία χρόνια της αντιπολίτευσης ως τομεάρχης Οικονομίας, απέκτησε καλύτερη γνώση του οικονομικού περιβάλλοντος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης