Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης: Να προχωρήσουμε χωρίς καθυστέρηση - Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να μείνει 6 μήνες χωρίς Πρόεδρο

Παπαδημούλης: Να προχωρήσουμε χωρίς καθυστέρηση - Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να μείνει 6 μήνες χωρίς Πρόεδρο
Εν μέσω θερμού κλίματος και διαφωνιών που αναμένεται να εκφραστούν στην σημερινή Π.Γ., ο ευρωβουλευτής Δ. Παπαδημούλης ζήτησε την κατά γράμμα εφαρμογή του οδικού χάρτη που ψήφισαν τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ
Με τους άλλοτε «Προεδρικούς» (ΡΕΝΕ) και τους Πασοκογενείς να πρωθούν την αναβολή της εκλογής νέας ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις τοπικές εκλογές, ο Δημήτρης Παπαδημούλης ζητά την πλήρη εφαρμογή του οδικού χάρτη που έχει αποφασιστεί από τα αρμόδια όργανα.
Πιο συγκεκριμένα ο Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου έγραψε στο Twitter: «Ο @syriza_gr μετά την οδυνηρή ήττα και την παραίτηση @atsipras , δεν μπορεί να μείνει για 6 μήνες χωρίς Πρόεδρο. Για να ασκήσουμε αποτελεσματικά τον ρόλο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, απαιτείται σοβαρότητα κ ευθύνη. Να βάλουμε όλες κι όλοι το «εμείς» πάνω από τα διάφορα "εγώ"!».
Πλην της πλήρους εφαρμογής του ψηφισθέντος οδικού χάρτη, ο Δημήτρης Παπαδημούλης έκανε και έκκληση ενότητας, καθώς ζήτησε την στήριξη όποιου υποψηφίου προκύψει από τη διαδικασία εκλογής νέας ηγεσίας, «να εφαρμοστεί το πλάνο που προτείνει με ευρύτατη πλειοψηφία η Πολ. Γραμματεία. Απόλυτη προτεραιότητα πρέπει να είναι η προετοιμασία για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές. Οι υποψήφιες-οι Πρόεδροι να καταθέσουν Υποψηφιότητα κ πρόταση και να δεσμευτούν για την στήριξη όποιας-ου εκλεγεί.» σχολίασε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στο εσωκομματικό ακροατήριο.
Υπενθυμίζεται, ότι η σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα πραγματοποιηθεί στις 15:30 τελικά αντί στις 13:00 που είχε αρχικά προγραμματιστεί, με τις διεργασίες σε τάσεις και ομαδώσεςι του ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης