Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Η κατάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας σημαίνει πολύ καλύτερα εισοδήματα για όλους τους εργαζόμενους

Γεωργιάδης: Η κατάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας σημαίνει πολύ καλύτερα εισοδήματα για όλους τους εργαζόμενους
Οι στόχοι της επόμενης 4ετίας
Σχετικά Άρθρα
«Μας ενδιαφέρει τα επόμενα τέσσερα χρόνια να αξιοποιήσουμε τη συγκλονιστική ευκαιρία που μας έδωσε ο λαός και θα κάνουμε τα πάντα να μην χαθεί η ευκαιρία», τόνισε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδ. Γεωργιάδης.
Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αφού σημείωσε πως είναι μεγάλη τιμή η θέση που του ανέθεσε ο πρωθυπουργός, ανέφερε ότι «αισθάνομαι δέος διότι από τις αποφάσεις που θα πάρουμε ή δεν θα πάρουμε θα εξαρτηθούν οι ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων».
Μεταξύ άλλων, ο υπουργός τόνισε ότι «η κατάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας σημαίνει πολύ καλύτερα εισοδήματα για όλους τους εργαζόμενους» και επανέλαβε ότι η κυβέρνηση ξεκινάει με πρόγραμμα και όραμα.
«Η μείωση της ανεργίας, η αύξηση μισθών και η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, προκειμένου και οι επιχειρήσεις να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους» είναι στόχοι της επόμενης τετραετίας, όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης.
Ο ίδιος ανέφερε εκ νέου ότι θα επανεξεταστούν οι διατάξεις των οφειλετών του ΕΦΚΑ που είναι κυρίως ελεύθεροι επαγγελματίες και εξήγησε ότι θα πρέπει να βρεθεί λύση που θα τους επιτρέπει να πάρουν σύνταξη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης