Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Φλωρίδης άδειασε τη Νέα Δημοκρατία για το ακαταδίωκτο των τραπεζών

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Φλωρίδης άδειασε τη Νέα Δημοκρατία για το ακαταδίωκτο των τραπεζών
«Παραδέχθηκε τις μεθοδεύσεις της ΝΔ με τέσσερα χρόνια καθυστέρηση» ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γ. Φλωρίδης, σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του
Σχετικά Άρθρα
Τη δέσμευση του νέου Υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη να καταργήσει κατ΄ έγκληση δίωξη των τραπεζικών στελεχών για το αδίκημα της απιστίας σχολιάζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Όπως χαρακτηριστικά τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση ο «νεόφερτος Υπουργός» ουσιαστικά «άδειασε τη διάταξη της ΝΔ στον ποινικό κώδικα» για το ακαταδίωκτο των τραπεζών «με τέσσερα χρόνια καθυστέρηση».
Αναλυτικότερα τονίζει πως «Ο νεόφερτος υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης κατά τη συζήτηση στη Βουλή άδειασε τη διάταξη της ΝΔ στον ποινικό κώδικα η οποία κατοχύρωσε το ακαταδίωκτο των τραπεζιτών.
Απέδωσε την νομοθετική πρωτοβουλία στον… ΣΥΡΙΖΑ, δείχνοντας απλώς πως όποιος κάνει τα πάντα για μια υπουργική καρέκλα κάποια στιγμή εκτίθεται.
Στο Μέγαρο Μαξίμου δεν έχουν τίποτε άλλο να κάνουν παρά να αδειάσουν τον νέο τους υπουργό ή, καλύτερα, να αποδεχτούν τις μεθοδεύσεις τους που παραδέχτηκε με τέσσερα χρόνια καθυστέρηση.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης