Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βίτσας για πρόεδρο ΣΥΡΙΖΑ: Θα ψηφίσω Τσακαλώτο, πολύ καλή η Αχτσιόγλου

Βίτσας για πρόεδρο ΣΥΡΙΖΑ: Θα ψηφίσω Τσακαλώτο, πολύ καλή η Αχτσιόγλου
Έχει βαρύνουσα σημασία και η γνώμη του Αλέξη Τσίπρα αφού δηλωθούν οι υποψήφιοι είπε ο κ.Βίτσας
Σχετικά Άρθρα
Την πρόθεση του να ψηφίσει τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στις εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη του νέου προέδρου εξέφρασε ο Δημήτρης Βίτσας, στέλεχος του κόμματος, ο οποίος ωστόσο υποστήριξε ότι είναι πολύ καλή και η Έφη Αχτσιόγλου.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ και ερωτηθείς για το ποιος μπορεί να «κρατήσει» το κόμμα μεταξύ Τσακαλώτου και Αχτσιόγλου, ο κ.Βίτσας υποστήριξε ότι «όλα τα λουλούδια πρέπει να ανθίζουν».
Ωστόσο, υπογράμμισε πως από τη στιγμή που δηλωθούν ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι για την ηγεσία του κόμματος, βαρύνουσα σημασία θα έχει και η γνώμη του Αλέξη Τσίπρα.

Συνεργασία με ΠΑΣΟΚ

Κληθείς να σχολιάσει την παραίτηση της Πόπης Τσαπανίδου, ο κ.Βίτσας είπε πως ήταν μια λογική κίνηση, τονίζοντας πως «δεν είναι δίκαιο να φορτώνουμε στην Τσαπανίδου και το παραμικρό γραμμάριο της ήττας».
Όσον αφορά την ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη ημέρα, ο κ.Βίτσας υπογράμμισε πως θα ήθελε να είναι ένα κόμμα «αντικειμενικά πολυτασικό», συμπληρώνοντας ότι υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ αρκεί όπως είπε «να το θέλει και το ίδιο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης