Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βελόπουλος (Ελληνική Λύση): Οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης της ΝΔ είναι «copy paste» με αυτές του 2019

Βελόπουλος (Ελληνική Λύση): Οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης της ΝΔ είναι «copy paste» με αυτές του 2019
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για τον κατώτατο μισθό, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έκανε λόγο για «Σοβιετία» λέγοντας χαρακτηριστικά «Θα επιβάλετε εσείς στον ιδιώτη επιχειρηματία τι μισθό θα δώσει;»
Τη δέσμευσή του «ενώπιον Θεού και ανθρώπων» ότι θα «συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα δίκαια του ελληνικού λαού, με πρόγραμμα και προτάσεις», έδωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος ξεκινώντας την ομιλία του επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, τις οποίες χαρακτήρισε ως «copy paste» αυτών του 2019.
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για τον κατώτατο μισθό, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έκανε λόγο για «Σοβιετία» λέγοντας χαρακτηριστικά «Θα επιβάλετε εσείς στον ιδιώτη επιχειρηματία τι μισθό θα δώσει;».
«Δώστε τα χρήματα που σπαταλώνται για τους υπέρογκους μισθούς των στελεχών των ανεξάρτητων αρχών, και τα χρήματα από την πάταξη του λαθρεμπορίου πετρελαίου», ανέφερε ο κ. Βελόπουλος επαναλαμβάνοντας την πρότασή του για θέσπιση οριζόντιου φόρου 15% σε έσοδα και έξοδα.
Μιλώντας για το μετρό της Θεσσαλονίκης, ο κ. Βελόπουλος είπε ότι ο πρωθυπουργός κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό καθώς «λέγατε ότι θα είναι έτοιμο το 2021, μετά μας είπατε το 2022, τώρα μας λέτε θα είναι έτοιμο το 2024», ενώ αναφερόμενος στη Μακεδονία επεσήμανε ότι ο κ. Μητσοτάκης την «αγάπησε ξαφνικά» αλλά ότι «δεν έχει ούτε έναν Μακεδόνα υπουργό στην κυβέρνηση».
Φτάνοντας στο θέμα της Πολιτικής Προστασίας ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης προειδοποίησε τη ΝΔ να «μην θρηνήσουμε πάλι θύματα και καμμένες περιουσίες», και να «μην μας πει πάλι δεν ήξερε», αφού «δεν έχουμε πάρει ούτε ένα αεροσκάφος».
Ο κ. Βελόπουλος αναφέρθηκε επίσης στις πέντε προτάσεις για αντίστοιχες εξεταστικές επιτροπές που κατέθεσε η Ελληνική Λύση και απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους βουλευτές του κοινοβουλίου «να συνταχθούν» με αυτές. «Έχουμε ηθική, εθνική, κοινωνική, λαϊκή υποχρέωση.
Βελόπουλος (Ελληνική Λύση ): Οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης της ΝΔ είναι «copy paste» με αυτές του 2019

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για τον κατώτατο μισθό, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έκανε λόγο για «Σοβιετία» λέγοντας χαρακτηριστικά «Θα επιβάλετε εσείς στον ιδιώτη επιχειρηματία τι μισθό θα δώσει;»Δεν παίζουμε με τα εθνικά θέματα και δεν μπορεί να παίζει κανένας», υποστήριξε και πρόσθεσε ότι «ήρθε η ώρα, οι πατριώτες βουλευτές, ενωμένοι να αποδείξουν ότι θέλουν το καλό της Ελλάδας.
Eλάτε και στηρίξτε!
Είναι τραγικό να μην μπορούμε να μαζέψουμε 120 υπογραφές για την τραγωδία στα Τέμπη», τόνισε.
Εξαπέλυσε επίθεση στο κυβερνών κόμμα λέγοντας ότι «δολοφονήσατε όλους τους αντιπάλους σας ηθικά» και «πετύχατε να «φαίνεστε ηγεμονική δύναμη στη Βουλή», για να προσθέσει απευθυνόμενος στα κυβερνητικά στελέχη ότι «να θυμάστε, θα έχετε εδώ τον εφιάλτη της ειλικρίνειας και της αλήθειας, αυτόν που θα ομιλεί εξ’ ονόματος του ελληνικού λαού, του κατατρεγμένου. Θα έχετε εδώ την Ελληνική Λύση, θέλετε δεν θέλετε».
Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Βελόπουλος τόνισε ότι η Ελληνική Λύση είναι η πολιτική δύναμη που υπηρετεί τον πολίτη και αυτή που μπορεί να αλλάξει την Ελλάδα. «Είσαστε το πρόβλημα, είμαστε η Λύση», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης