Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απών ο Τσίπρας από τις προγραμματικές δηλώσεις στη Βουλή

Απών ο Τσίπρας από τις προγραμματικές δηλώσεις στη Βουλή
Λίγα λεπτά μετά τις 5.00 το απόγευμα ξεκίνησε στη Βουλή η συνεδρίαση της Ολομέλειας
Την επιλογή να μην παραστεί στην ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη έκανε ο Αλέξης Τσίπρας.
Λίγα λεπτά μετά τις 5.00 το απόγευμα ξεκίνησε στη Βουλή η συνεδρίαση της Ολομέλειας ωστόσο ο πρώην πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να μην παραστεί στην ομιλία του πρωθυπουργού.
Όπως είναι γνωστό τον ΣΥΡΙΖΑ θα εκπροσωπήσει στις προγραμματικές δηλώσεις ο νέος πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Σωκράτης Φάμελλος ο οποίος θα τοποθετηθεί αμέσως μετά την ομιλία του κ. Μητσοτάκη.
Ωστόσο, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός, ότι η πρώτη παρέμβαση στην Ολομέλεια από τον ΣΥΡΙΖΑ έγινε από τον Νίκο Παππά ο οποίος ζήτησε και πήρε τον λόγο επί διαδικαστικού ζητήματος.
Ο κ. Παππάς που καθόταν στα μπροστινά έδρανα, ανάμεσα στους κ.κ. Φάμελλο και Τσακαλώτο, ζήτησε από τον Πρόεδρο της Βουλής Κ. Τασούλα να είναι αυστηρός με τα μέλη της κυβέρνησης σε ότι αφορά την τήρηση του χρόνου στις παρεμβάσεις τους.
Η διαδικασία των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το βράδυ, με την ονομαστική ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

www.bankingnews.grr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης