Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπύρος Μπιμπίλας για γάμους ομόφυλων ζευγαριών: Πολύ χαίρομαι – Ο άνθρωπος δεν είναι μονογαμικό ον

Σπύρος Μπιμπίλας για γάμους ομόφυλων ζευγαριών: Πολύ χαίρομαι – Ο άνθρωπος δεν είναι μονογαμικό ον
«Δεν το είχα βάλει ποτέ και θεώρησα ότι ήταν συμβολικό για τον άνθρωπο που με αγαπούσε» συμπλήρωσε ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας
Ο βουλευτής Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για όσα άκουσε σχετικά με το πουκάμισο με τα παπαγαλάκια που φόρεσε στην Ορκωμοσία της Βουλής, αλλά και για την εξαγγελία του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον γάμο των ομοφύλων ζευγαριών.
Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε αρχικά για το πουκάμισο ότι «το τι άκουσα δεν περιγράφεται. Αδιαφορώ πλήρως. Θα συνεχίσω να είμαι ο Σπύρος». Το πουκάμισο αυτό «μου το έχει χαρίσει ένας αγαπημένος άνθρωπος που δεν είναι πια στη ζωή, ο δημοσιογράφος Κώστας Παναγιωτόπουλος, ο γνωστός “Μπαρ-μπαρ”».
«Δεν το είχα βάλει ποτέ και θεώρησα ότι ήταν συμβολικό για τον άνθρωπο που με αγαπούσε» συμπλήρωσε ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας.
Σχετικά με την εξαγγελία Μητσοτάκη για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε «πολύ χαίρομαι για αυτό. Εύχομαι να γίνουν πραγματικότητα, εύχομαι όλοι οι άνθρωποι επί γης να αποκτήσουν τα ίδια δικαιώματα και να είναι ίσοι».
«Θα έκανα γάμο μόνο για τα κληρονομικά δικαιώματα, γιατί δεν πιστεύω ότι το γάμος δεσμεύει τον άνθρωπο να μένει με κάποιον άλλο άνθρωπο γιατί ο άνθρωπος δεν είναι μονογαμικό ον», τόνισε ακόμη.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης