Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τι προβλέπουν οι στοιχηματικές για την νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ - Ποιος προβάλλει ως ισχυρό φαβορί

Τι προβλέπουν οι στοιχηματικές για την νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ - Ποιος προβάλλει ως ισχυρό φαβορί
Μεγάλη λίστα πιθανών υποψηφίων «βλέπουν» οι στοιχηματικές εταιρείες για τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ - Αδιαφιλονίκητο φαβορί η Έφη Αχτσιόγλου
Οι εταιρείες στοιχηματισμού δίνουν τη δυνατότητα στο κοινό να ποντάρει για τον επόμενο ή επόμενη Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσιάζοντας, μάλιστα, την Έφη Αχτσιόγλου ως το μεγάλο φαβορί της κούρσας, ενώ ο Αλέξης Χαρίτσης έρχεται δεύτερος βάσει πιθανοτήτων.
Πιο συγκεκριμένα, η Έφη Αχτσιόγλου φαίνεται ως επικρατέστερη να διαδεχθεί τον Αλέξη Τσίπρα, αφού η εκλογή της δίνει μόλις 1,30.
Δεύτερος, αλλά με σοβαρές πιθανότητες, πλασάρεται ο Αλέξης Χαρίτσης με την υποψηφιότητά του να δίνει 3,50.
Ενδιαφέρον έχουν και τα υπόλοιπα ονόματα που διατίθενται στις λίστες των στοιχηματικών, με δυνατότητα πονταρίσματος στον Νάσο Ηλιόπουλο (14.00), τον Ευκλείδη Τσακαλώτο (13.00) και τον Παύλο Πολάκη (16.00), αν και με σαφώς μικρότερες πιθανότητες εκλογής από τους δύο πρώτους.
Επιπλέον, οι στοιχηματικές εταιρείες θεωρούν ακόμα πιο απίθανη την εκλογή της Ρένας Δούρου που δίνει πίσω 25 φορές το ποσό πονταρίσματος, του Δημήτρη Παπαδημούλη που δίνει 31.00, αλλά και της Κατερίνας Νοτοπούλου στο υψηλό 51.00.
Επίσης, σχεδόν απίθανη θεωρείται από τις εταιρείες στοιχηματισμού η εκλογή του πρώην Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η υποψηφιότητά του αξιολογείται στο 101.00.
Τέλος, από την σχετική λίστα των books απουσιάζει, πλέον, το όνομα του Διονύση Τεμπονέρα μετά τη δημόσια απόσυρση μίας πιθανής υποψηφιότητάς του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης