Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Αρκετά! Λίγη αξιοπρέπεια, ξεκαβαλικέψτε!» - Ξεσπά η πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γ. Γεννιά

«Αρκετά! Λίγη αξιοπρέπεια, ξεκαβαλικέψτε!» - Ξεσπά η πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γ. Γεννιά
«Λίγο πριν αποχωρήσω…» λέει χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να διαχειριστεί ούτε την ήττα του
Ξέσπασε για τα όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ η πρώην βουλευτής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Γεωργία Γεννιά, μέσω μίας μακροσκελούς ανάρτησης με τίτλο «ΑΡΚΕΤΑ!!», όπου προαναγγέλλει την αποχώρησή της.
Η κυρία Γενιά σε ανάρτησή της στο Facebook εξαπέλυσε επίθεση στα προβεβλημένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «ελιτίστικες μαζώξεις με στόχο να μοιράσουν θέσεις και όχι να δώσουν λύσεις στο αδιέξοδο που έχουμε βρεθεί».
«Ξεκαβαλικέψτε απ' το καλάμι! Σας, μας βλέπει ο κόσμος! Λίγη αξιοπρέπεια! Λίγη σοβαρότητα! Λίγο πριν αποχωρήσω…» λέει χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να διαχειριστεί ούτε την ήττα του.

Γεννιά για Τεμπονέρα: Υποψήφιοι από διαρροές αποσύρουν την υποψηφιότητα στα ΜΜΕ και όχι στα όργανα

Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Πειραιά σχολίασε επίσης την κίνηση του Διονύση Τεμπονέρα, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν θα είναι υποψήφιος για πρόεδρος του κόμματος, λέγοντας ότι «υποψήφιοι από διαρροές, χωρίς να έχουν ανακοινώσει υποψηφιότητα, την αποσύρουν σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, όχι στα Όργανα του κόμματος».
Η Γεωργία Γεννιά κάνει ιδιαίτερη αναφορά στις συνιστώσες του κόμματος, που, όπως αναφέρει, «ο κόσμος δεν ξέρει τι αντιπροσωπεύει η καθεμία. Αλλωστε η σύγχυση υπάρχει πλέον στο μυαλό του ψηφοφόρου στο να ξεχωρίσει την Αριστερά από τη Δεξιά και το Κέντρο, όχι να ξέρει τι είναι ΡΕΝΕ 6 και 6, Κίνηση Μελών, 53 Ομπρέλες κλπ».

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση της Γεωργίας Γεννιάς

«Α Ρ Κ Ε Τ Α ‼️
Ούτε τη νίκη ούτε την ήττα μπορεί να διαχειριστεί η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.
?Υποψήφιοι από διαρροές, χωρίς να έχουν ανακοινώσει υποψηφιότητα, την αποσύρουν σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς , όχι στα Όργανα του κόμματος,
?συνεδριάσεις χωρίς χάραξη πολιτικών στόχων
?πανηγύρια από όσους εκλέχτηκαν εν τελει βουλευτές, συγκροτώντας όμως μια κοινοβουλευτική ομάδα που ούτε πρόταση δυσπιστίας μπορεί να καταθέσει,
?Ελιτίστικες μαζώξεις με στόχο να μοιράσουν θέσεις και όχι να δώσουν λύσεις στο αδιέξοδο που έχουμε βρεθεί
?Κλάμα αλλά και τοξικότητα από αναρτήσεις που καμία σχέση δεν έχουν με την Αριστερά
?Συνιστώσες των συνιστωσών που ο κόσμος δεν ξέρει τι αντιπροσωπεύει η καθεμία.. άλλωστε η σύγχυση υπάρχει πλέον στο μυαλό του ψηφοφόρου στο να ξεχωρίσει την Αριστερά από τη Δεξιά και το Κέντρο , όχι να ξέρει τι ειναι ΡΕΝΕ 6και 6, Κίνηση Μελών, 53 Ομπρελες κλπ
?Συν όλα τα άλλα Οποιος παράλογος αποχωρεί από το κόμμα, ειναι εχθρος του που εχει ως στόχο να βλάψει την ενότητα και την Ανασυγκρότηση !!
?Άθλιες εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές στελεχών μας που εκπροσωπούν την πάρτη τους ακόμα και σήμερα
⚫️Να υπενθυμίσω πως η επόμενη ημέρα ήταν χθες !
Όταν τα μέλη από 30.000 έγιναν 170.000 ! Αποστολή μας ήταν να τα φέρουμε. Πιστεύαμε πως υπήρχε σχέδιο από τα Κεντρικά να αξιοποιηθούν να έχουν ρόλο να αναλάβουν θεσεις ευθύνης … αλλα τι λέω η τρελή ονειροπόλα !!
?Ο τότε Γραμματεας πρόσφατα εξέφρασε τα πραγματικά του αισθήματα, χαρακτηρίζοντας σκουπίδια τους «πασοκους» που του μόλυναν την καθαρότητα της ιδεολογίας του κι απέτυχαν να φέρουν το ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία για να έχει ο ίδιος την εξουσία που του Αρμόζει με την οποία ξεκινησε τον βιοποριστικό του αγώνα ως κυβερνητικό στελεχος . Δεν θυμάμαι αν είχε εκτεθεί στην κρίση του ελληνικού λαού το 2015 .
Κι όμως αυτος ο τσαμπουκάς διαχειρίστηκε τις νέες εγγραφές και τη διεύρυνση που όντως απέτυχε στα χέρια του .
⚫️Για τη λειτουργία των ΟΜ τουλάχιστον όσων είχα την ατυχία να βιώσω, (με εξαιρέσεις πάντα και με υπέροχους ανθρωπους μέλη τους‼️) θα μιλήσω σε ένα βιβλιο μου ίσως !! Σίγουρα θα ειναι περισσοτεροι από έναν τόμο!
13 χρόνια στον ΣΥΡΙΖΑ κι έχουσα σώας τας φρένας μου και υγιά τον νουν ..περιμένω λίγο ακόμα .
Να ακούσω μια σοβαρή φωνή να ουρλιαξει, για τη συντριβή και την καθίζηση των οραμάτων μας που ξεθωριάζουν μέρα με τη μέρα .. Έστω και μία …
Ξεκαβαλικεψτε απ´ το καλάμι !!
Σας , μας βλέπει ο κόσμος !!
Λίγη αξιοπρέπεια !!
Λίγη σοβαρότητα !!
Λίγο πριν αποχωρήσω …»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης