Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επικοινωνία Τασούλα με Γεροβασίλη για το χωροταξία στη Βουλή - Δέσμευση για επίλυση του θέματος

Επικοινωνία Τασούλα με Γεροβασίλη για το χωροταξία στη Βουλή - Δέσμευση για επίλυση του θέματος
Με επιστολή του προς τον Κωνσταντίνο Τασούλα, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ζητούσε την αναδιαμόρφωση της χωροταξίας στη Βουλή
Σχετικά Άρθρα
Για την επίλυση του χωροταξικού θέματος που προέκυψε με τις θέσεις των βουλευτών από τους «Σπαρτιάτες» δεσμεύθηκε ο Κωνσταντίνος Τασούλας σε επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο, και την Όλγα Γεροβασίλη.
Ειδικότερα, σύμφωνα με κοινοβουλευτικές «πηγές» του ΣΥΡΙΖΑ «έπειτα από επικοινωνία που είχε χθες βράδυ και σήμερα το πρωί με την Όλγα Γεροβασίλη και τον νέο πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει σε κάθε ενέργεια, για να λυθεί το θέμα που έχει δημιουργηθεί».
Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα (3/7/2023), ο κ. Φάμελλος έστειλε επιστολή στον κ. Τασούλα προκειμένου να αναδιαμορφωθεί η χωροταξία στην Ολομέλεια και να φύγει η Κ.Ο. των Σπαρτιατών πίσω από τα έδρανα των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Παράμβαση για το θέμα έκανε χθες και ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ότι από τη Γαλλική Επανάσταση και μετά είθισται η Αριστερά να κάθεται στην αριστερή πλευρά της Ολομέλειας, η Δεξιά στη δεξιά πλευρά και οι νεοναζί στα άκρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης